Bahçeli: Rahatsızlık Kelime-i Tevhid ise tarafımız belli

Son dönemde ortaya çıkan tartışmalara değinen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Şayet hazımsızlık Kelime-i Tevhid'eyse tarafımızı açıkça ilan ediyorum" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde "Liderlik ve Siyaset Okulu 19. Dönem Sertifika Töreni"ne katıldı.

Burada partililere açıklamalarda bulunan Bahçeli son günlerin gündem maddesi olan tartışmalara değindi.

Hilafet' tartışmalarına tepki gösteren Bahçeli "Be hey cahiller güruhu hilafet bayrağı diye bir şey var mıdır? Rahatsızlık Kelime-i Tevhid'de ise tarihe not düşüyorum: Lâ ilâhe illallah Muhammedün resûlullah" dedi.

"Hilafet bayrağı diye bir şey var mıdır?"

Devlet Bahçeli hilafet tartışmalarıyla ilgili şunları söyledi:

30 Aralık Cumartesi günü Anıtkabir'de bağıran bir sapığın provokasyonu ile yılın ilk günü Galata'da düzenlenen yürüyüşte 'Hilafet bayrağı açtığı' iddiasıyla saldıran meczubun hadisesi tesadüf değildir. Ey cahiller, ey kendini bilmezler, hilafet bayrağı diye bir şey var mıdır? Korku tacirliğine soyunanlar, yabancı istihbarat örgütlerinin sızmalarıdır

Şayet rahatsızlık Kelime-i Tevhid'de ise tarihe not düşüyorum: Lâ ilâhe illallah Muhammedün resûlullah. Hilafet bayrağı iddiasıyla saldırı bir tesadüf değildir. İş birlikçilerin hüviyeti bellidir.

Gündem Haberleri

Antalya Büyükşehir Belediyesine rüşvet operasyonu: 25 gözaltı kararı
Bolu Belediyesi'ndeki irtikap soruşturmasında iddianame tamamlandı
Irkçı ve katilsevici Burcu Köksal AK Parti'ye katıldı
Sarıyer'de yanan İETT otobüsü kullanılamaz hale geldi
Hane halkı büyüklüğünün en yüksek olduğu il Şırnak oldu