Azerbaycan'ın Paris Büyükelçisinden AFP'ye tepki

Azerbaycan'ın Paris Büyükelçisi Mustafayev, kendisiyle yapılan röportajı yayımlamayan Fransız haber ajansı AFP'ye tepki gösterdi.

Azerbaycan'ın Paris Büyükelçisi Rahman Mustafayev, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Röportajımı yayımlamayı kabul etmeyen Agence France Presse (AFP) ve (muhabir) Didier Lauras'a yazık. Bize söz vermeyi ve yazılarımızı yayımlamayı reddeden Le Figaro ve diğer medyalara yazık. İfade özgürlüğü Fransa'da böyle işliyor işte." ifadesini kullandı. 

Büyükelçi, Lauras'ın kendisine ve Olivier isimli birine gönderdiği mailin görselini de paylaştı. Mailde, "Konuşmaların içeriği göz önüne alındığında, haber yapmamayı karar verdik. Bahsettiği suçlamalar doğrulanamadı." ifadesine yer verildi. 

Gündem Haberleri

MİT Başkanı Kalın: Türkiye hiçbir zaman fitne ateşine odun taşımayacak
Epstein vahşeti gündemden düşmesin!
Kemalist rejim tarihinde siyasi cinayetler ve Ali Şükrü Bey'in şehadeti
"ABD ve İsrail'in başlattığı hukuksuz savaş bölgesel yayılma tehlikesiyle baş başa"
Laik-Kemalist tayfanın "Din" hazımsızlığı bitmek bilmiyor!