Ankara’da Kızıl Kapı’nın tanıtım toplantısı yapılacak

Gazze’nin ana gündem olacağı program, Ankara Filistin Dayanışma Platformu ve Ekin Yayınları iş birliğiyle 4 Temmuz Cuma günü Türkiye Diyanet Vakfı Kocatepe Konferans Salonunda düzenlenecek.

Türkiye ve Filistin’den 93 yazarın ortak emeğiyle hazırlanan ve Gazze direnişini farklı boyutlarıyla ele alan Kızıl Kapı kitabının tanıtım toplantısı 4 Temmuz Cuma günü Ankara’da gerçekleştirilecek.

Ankara Filistin Dayanışma Platformu ve Ekin Yayınları iş birliğiyle Türkiye Diyanet Vakfı Kocatepe Konferans Salonunda saat 19.00’da düzenlenecek programda Gazze merkeze alınacak.

Programda, kitaba katkı sunan yazarlar, fikir insanları ve davetliler yer alacak.

Gazze’ye adanmış metinlerden dinletiler ve kısa söyleşiler eşliğinde gerçekleştirilecek bu özel etkinlikte satılacak Kızıl Kitap üçlemesinin geliri tamamen Gazze’ye bağışlanacak.

Gündem Haberleri

İyiliğe Çağrı Derneği Türkiye'den mazlum coğrafyalara kardeşlik köprüsü kuruyor
Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede görevden uzaklaştırıldı
Buca Belediyesine yönelik rüşvet operasyonunda 7 şüpheli daha tutuklandı
Ekin Yayınları'nın yeni merkezi açılıyor
CHP'den TBMM'de kürsü provokasyonu