Ankara'da IŞİD Operasyonu: 10 Gözaltı

Ankara'da IŞİD'e yönelik olduğu söylenen operasyonda, örgüte eleman temin eden ve çatışma bölgeleriyle irtibatlı olduğu iddia edilen 11 kişi gözaltına alındı.

AA muhabirinin emniyet yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah erken saatlerde uzun süredir teknik ve fizikî olarak takip yaptığı ve örgüt içerisinde “tatlıbal grubu” olarak bilindiği öne sürülen kişilere yönelik operasyon düzenledi.

Ulus Uzunyol sokakta özel harekât ekiplerinin de desteğiyle gerçekleştirilen operasyonda 11 kişi gözaltına alındı.

Örgüte elaman temin ettiği iddia edilen ve çatışma bölgeleri ile irtibatlı olduğu ihtimali üzerinde durulan şüphelilerle birlikte ruhsatsız tüfek, silah ve örgütsel dökümanlar ele geçirildiği belirtildi.

Gözaltına alınan zanlılar sağlık kontrolünün ardından ifadeleri alınmak üzere Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

AA

Haber Haberleri

Manavgat Belediyesine yönelik soruşturmada 3 kişi tutuklandı
Kocaeli'deki fabrika yangınında ölen ve yaralanan 13 çalışandan yalnızca biri sigortalı çıktı
“(Özel) Bir cellat görmek istiyorsa aynaya, CHP’nin geçmişine baksın”
Galata Kulesi'ne savaşlarda engelli kalan çocuklar ve sivillerin videosu yansıtıldı
BAE adına casusluk yapan 3 kişi gözaltına alındı