Almanya'da Yine Irkçı Saldırı

Almanya'nın Moers kentinde, mültecilerin yerleştirilmesi planlanan binanın duvarlarına ırkçı sözler yazıp, gamalı haç çizdiler.

Almanya'nın Moers kentinde, mültecilerin yerleştirilmesi planlanan binanın duvarlarına ırkçı sözler yazıldığı ve gamalı haç çizildiği bildirildi.

Duisburg polisi, daha önce otel olarak kullanılan binanın Moers Belediyesi tarafından kiralandığını belirterek binanın mülteci yurdu olarak kullanılmasının planlandığını kaydetti. Binanın duvarlarına ırkçı sözler yazıldığı ve gamalı haç çizildiği, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

Moers Belediye Başkanı Christoph Fleischhauer, Rheinische Post gazetesine yaptığı açıklamada, bu olayın şehrin imajını zedelediğini söyledi.

Haber Haberleri

Nedim Avcı kardeşimiz vefat etti
Erzurum, Van, Ağrı ve Muş'ta kar nedeniyle eğitime bir gün ara verildi
Adalet Bakanlığına Akın Gürlek, İçişleri Bakanlığına Mustafa Çiftçi atandı
Fidan: “PKK inşallah Irak’ta Suriye’den ders çıkartır da oradaki geçiş daha kolay olur”
Türkiye'nin nüfusu 86 milyon 92 bin 168 oldu