AK Parti İspir İlçe Başkanı PKK'lılarca Kaçırıldı

AK Parti Erzurum İl Başkanı Yeşilyurt, partilerinin İspir İlçe Başkanı Çetinkaya'nın, PKK üyeleri tarafından kaçırıldığını bildirdi.

Yeşilyurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AK Parti İspir İlçe Başkanı Çetinkaya'nın, kardeşi Şahin Çetinkaya ve beraberindeki bir kişiyle Erzurum'dan Şanlıurfa'ya gittiğini söyledi.

Çetinkaya ve kardeşinin içinde bulunduğu otomobilin, Bingöl'ün Genç ile Diyarbakır'ın Lice ilçesi arasında PKK üyeleri tarafından durdurulduğunu ifade eden Yeşilyurt, şunları kaydetti:

"Araçlarını durdurup, terör örgütü propagandası yapmışlar. Kimlik kontrolünde kardeşinin üzerinden AK Parti kimliği çıkmış. Hanginiz başkan diye sormuşlar, Salih Zeki başkanımız da kendisinin İspir ilçe başkanı olduğunu söylemiş. Kendisinin gözlerini bağlayıp götürmüşler. Kardeşini ve yanlarındaki kişiyi de serbest bırakmışlar. Kardeşi ve yanındaki kişi, şu an Lice ilçesindeki Duru Jandarma Karakol Komutanlığında bekliyor."

Gündem Haberleri

Irkçı provokatör Murat Kaftar tutuklandı
İmamoğlu soruşturmasında tahliye edilen 10 kişiye tutuklama
Bahis soruşturmasında yeni dalga: 46 gözaltı kararı
Irkçı-Provokatör “Kaftar” gözaltına alındı, ucube heykel salondan kaldırıldı
Müslümanların değerlerini hedef almak bu kadar kolay mı?