Adnan Oktara 33. Derece Masonluk Beratı

Bir dönem yazdığı masonluk aleyhtarı kitaplarla şöhret olan Adnan Oktar’a canlı yayında 33. Derece masonluk beratı verildi.

Yılmaz Bilgen / Haksöz Haber

Bir dönem yazdığı masonluk aleyhtarı kitaplarla şöhret olan Adnan Oktar’a canlı yayında 33. Derece masonluk beratı verildi.

Sazlı sözlü programlarda, şuh kadınlar eşliğinde kendine özgü danslarıyla adından sıkça söz ettiren Adnan Oktar’ın son konuğu İtalyan Mason locası lideri büyük üstad Franco Pilloni idi.

Mehdilik iddiasındaki Adnan Oktar’da en dikkat çekici değişim, önceleri sayısız kitap ve filmlerle eleştirdiği İsrail ve Mason çevrelere yönelik oldu.

Medyatik Mehdi Adnan Oktar ilk olarak ‘İsrail’e bomba atanın gökkubbeyi başına yıkarım’ çıkışıyla dikkat çekti.

Kendi kanalı A 9 tv de büyük mason üstadlarıyla yaptığı programların en sonuncusunda konuk ettiği İtalyan locası büyük üstadından 33. derece belgesini alan Adnan Oktar kendisine gösterilen ilgiye müteşekkir olduğunu söyledi.

İtalyan Locası büyük Üstadı yaptığı konuşmada ‘insanlığın barışı için çalıştıklarını ve Adnan Oktar’ında savaşlara dur diyecek güce sahip olduğunu ve bu yönde kendisine her tür desteği vereceklerini’ belirtti.

Suriye’ ye Müdahaleye Karşıyız

Suriye’ye olası bir müdaheleyede karşı olduklarını ifade eden Franco Pilloni: ‘İtalya Büyük Locasının Büyük Üstadı olarak Suriye'ye müdahaleye karşı olduğumuzu söylemek istiyorum. Eğer güçler birleştirilirse barış gerçekleşebilir. Kardeşlerimizden tek hedef olan barışın gerçekleşmesi için katkıda bulunmalarını istiyoruz. Biz her zaman acı çekenlerin yanında olacağız.

  Biz Masonlar olarak Museviler ve Hristiyanlar ile de işbirliği yaparak Suriye'de barışın biran önce gelmesini istiyoruz.’  Açıklamasında bulundu.

Haber Haberleri

Hakan Fidan, Hamas Siyasi Büro Üyesi Halil el-Hayye'ye taziyede bulundu
Bakan Fidan, Hamas Şura Meclisi Başkanı Derviş ve beraberindeki heyetle görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, IKBY Başbakanı Mesrur Barzani'yi kabul etti
Dışişleri Bakanı Fidan, IKBY Başbakanı Barzani ile İstanbul'da görüştü
Bloomberg: Türkiye, Ege ve Akdeniz’deki deniz yetki alanlarını yasayla ilan etmeye hazırlanıyor