Abdullah Gül’den "İnternet Yasası" Açıklaması

Gül, internet düzenlemesiyle ilgili bir soru üzerine, "Bir iki sıkıntılı konu var üzerinde çalışıyoruz" dedi.

Afganistan ve Pakistan lideriyle Köşk'te bir basın toplantısı yapan Gül, internet düzenlemesiyle ilgili bir soru üzerine, "Bir iki sıkıntılı konu var üzerinde çalışıyoruz" dedi

Cumhurbaşkanı Gül'ün ev sahipliğinde Çankaya Köşkü'nde yapılan Türkiye-Afganistan-Pakistan Üçlü Zirvesi sekizinci toplantısı, düzenlenen basın toplantısıyla sona erdi. Açıklamaların ardından Gül, Karzai ve Navaz Şerif gazetecilerin sorularını cevapladı. 

Gül, İnternet Yasası konusunda değerlendirmesi ve bu yasayla ilgili tavrının ne olacağı şeklindeki bir soru üzerine "Bahsettiğiniz yasa üzerinde çalışıyoruz. Bir iki sıkıntılı konu var. Üstünde çalışıyoruz" cevabını verdi.

 

Haber Haberleri

Manavgat Belediyesine yönelik soruşturmada 3 kişi tutuklandı
Kocaeli'deki fabrika yangınında ölen ve yaralanan 13 çalışandan yalnızca biri sigortalı çıktı
“(Özel) Bir cellat görmek istiyorsa aynaya, CHP’nin geçmişine baksın”
Galata Kulesi'ne savaşlarda engelli kalan çocuklar ve sivillerin videosu yansıtıldı
BAE adına casusluk yapan 3 kişi gözaltına alındı