ABD Jetleri Rakka’da Sivilleri Bombaladı!

ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerine ait savaş uçağının, Suriye’nin kuzeyindeki Rakka ilinin Mansura beldesinde yerleşim yerine düzenlediği saldırıda 10 sivilin hayatını kaybettiği, 13 sivilin de yaralandığı bildirildi.

Suriye’nin kuzeyindeki Rakka ilinin Mansura beldesinde bulunan yerli aktivistlerden Hamza el-Hasan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerine ait bir savaş uçağının Rakka’nın 20 kilometre batısındaki Mansura beldesinde yerleşim yerini bombaladığını aktardı.

Saldırıda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 10 sivilin hayatını kaybettiğini, 13 sivilin de yaralandığını ifade eden Hasan, saldırıda 5 evin yıkıldığını ve çok sayıda evin de hasar gördüğünü belirtti.

Suriye Haberleri

Suriye devrimin 1. yılını kutluyor: Halk sokaklarda zafer coşkusu dorukta
Visa Suriye'de faaliyetlere başlayacak
İşgalci İsrail, Dera ve Kuneytra kırsalına topçu saldırısı düzenledi
Esed rejiminin gizli ölüm arşivi: 150 bin kayıp 10 bin ceset fotoğrafı
BMGK heyeti, 14 yıl aradan sonra Şam’ı ziyaret etti