1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Sakarya'da 3 Can Kaybı Daha! Bu Kez Malzeme İntikalinde Patlama!
Sakarya'da 3 Can Kaybı Daha! Bu Kez Malzeme İntikalinde Patlama!

Sakarya'da 3 Can Kaybı Daha! Bu Kez Malzeme İntikalinde Patlama!

Hendek ilçesinde 3 Temmuz'da patlayan havai fişek fabrikasının patlamayan malzemeleri taşıyan kamyonda patlayıcıların intikalleri esnasında patlama meydana geldi.

09 Temmuz 2020 Perşembe 13:00A+A-

Bu kez Sakarya'nın Adapazarı ilçesi Taşkısığı bölgesinde şiddetli patlama meydana geldi. Patlama, Hendek ilçesinde 3 Temmuz'da patlayan havai fişek fabrikasının patlamayan malzemeleri taşıyan kamyon yaşandı. Sakarya Valisi Kaldırım 'Patlayıcıların intikalleri esnasında patlama meydana geldi. 3 şehidimiz, 6 yaralımız var' dedi.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesi Taşkısığı bölgesinde bir patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. 

Patlamanın yaşandığı bölgede çok sayıda taş ocağı, askeri kışla ve Kuzey Marmara Otoyolu şantiyesi bulunuyor. 

İlk açıklama Sakarya Belediye Başkanı Ekrem Yüce'den geldi, "Toplantı anındayken bu patlama oldu. Daire başkanımız bilgi verdi. Söndürme işlemleri devam ediyor. 2 şehidimiz var. 8 civarında yaralımız var. İmha edilmek üzere götürülen mühimmat aracında bu patlama oluştu" dedi.

 Patlamanın intikal sırasında gerçekleştiğini belirten Sakarya Valisi Kaldırım da hayatını kaybedenlerin sayısının 3'e çıktığını açıkladı. 

İçişleri Bakanlığı'ndan da "Sakarya'daki patlamada ikisi patlayıcı madde imha timinden olmak üzere 3 jandarma personelimiz şehit olmuş, 6 personelimiz yaralanmıştır" açıklaması yapıldı.

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum