1. HABERLER

  2. HABER

  3. MAVİ MARMARA

  4. Mahkemeden Mavi Marmara Şehidlerine Hakaret Eden Cem Küçük Hakkında Zorla Getirme Kararı!
Mahkemeden Mavi Marmara Şehidlerine Hakaret Eden Cem Küçük Hakkında Zorla Getirme Kararı!

Mahkemeden Mavi Marmara Şehidlerine Hakaret Eden Cem Küçük Hakkında Zorla Getirme Kararı!

2010 yılında Gazze'ye insani yardım taşıyan ve işgalci İsrail askerleri tarafından saldırıya uğrayan Mavi Marmara gemisinde bulunanlara hakaret ettiği için yargılanan Cem Küçük hakkında zorla getirilme kararı alındı.

19 Haziran 2019 Çarşamba 15:18A+A-

İstanbul 4. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya Cem Küçük katılmazken müşteki Gülden Sönmez ve taraf avukatları duruşmada hazır bulundu.

Duruşmada söz alan müşteki Gülden Sönmez, Küçük'ün iddianameye konu olan televizyon programında "manyak tipler" olarak değerlendirdiği Mavi Marmara gemisinde bulunan kişilerden birisinin kendisi olduğunu söyledi.

Küçük'ün kullandığı sözleri hakaret olarak kabul ettiğini belirten Sönmez, “Bu hakaretin şahsıma yönelik olduğunu düşünmekteyim” dedi. Cem Küçük’ün bir gün sonra da TGRT Haber’de aynı ifadeleri kullanarak sözünün arkasında durduğunu beyan ettiğini belirten Sönmez, “Şahsın bu sözleri, bu hakarete maruz kalan bizlere yönelik infial olmasına neden olmuştur” ifadesinde bulundu. Küçük’ün bu süreçte attığı bir tweet paylaşımına değinen Sönmez, “Tahminime göre Pelikan ismiyle bilinen bir çete ile hareket halinde olması kanaatindeyim” diye konuştu.

Küçük'ün avukatı da müvekkilinin bir televizyon programı nedeniyle duruşmaya katılamadığını, bir sonraki duruşmada hazır olacağını beyan etti.

Mahkeme, tebliğe rağmen duruşmaya gelmeyen Cem Küçük'ün zorla getirilmesine karar verdi.

 

HABERE YORUM KAT