1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. BAE

  4. Körfez'in Şeytanları İhanete Doymuyor!
Körfez'in Şeytanları İhanete Doymuyor!

Körfez'in Şeytanları İhanete Doymuyor!

Siyonist İsrail Başbakanı Netanyahu'nun Umman ziyareti büyük yankı uyandırırken, bir Arap ülkesinin daha İsrail'i resmen tanıması tepkilere neden oldu. BAE'li federasyon başkanı ise İsrailli spor bakanıyla el ele diz dize oturdu.

28 Ekim 2018 Pazar 21:41A+A-

İşgal devleti İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Umman ziyareti büyük tartışmalara neden olmuştu. İsrail'in Maskat hükümeti tarafından resmen tanınması anlamına gelen bu ziyaret tepkilere yol açarken, ziyarette çekilen bir kare fotoğraf tartışmaları alevlendirdi.

BAE'li başkan, İsrailli spor bakanıyla el ele diz dize

Netanyahu'nun Umman Sultanı Kâbus bin Said ile görüştüğü sırada ekibi de temsilcilerle diplomatik temaslarını sürdürüyordu. Onlardan biri de İsrail Kültür ve Spor Bakanı Miri Regev oldu.

Regev, Dubai'de, BAE Judo Federasyonu Başkanı Nasser el-Tamimi ile bir araya geldi ve adeta İsrailli bakan el-Tamimi ile el ele diz dize oturdu.

Büyük tepkiye neden oldu

Görüşme sırasında çekilen bir kare fotoğraf gündeme bomba gibi düşerken, görüşmenin BAE'de yapılan haremlik selamlık yapılan görüşmelere hiç benzememesi ve el-Tamimi'nin halinden memnun tavırları tepkilere neden oldu.

HABERE YORUM KAT

2 Yorum