1. HABERLER

  2. HABER

  3. HUKUK

  4. İstanbul'da Suriyeli Çocuğa Tecavüz Dehşeti!
İstanbul'da Suriyeli Çocuğa Tecavüz Dehşeti!

İstanbul'da Suriyeli Çocuğa Tecavüz Dehşeti!

İstanbul Arnavutköy'de Suriye uyruklu ailenin 13 yaşındaki çocukları V.'ye ev sahipleri olan Cafer Çavdar tarafından tecavüz edildiği belirtildi.

16 Ekim 2019 Çarşamba 15:40A+A-

HAKSÖZ HABER

İstanbul Arnavutköy Anadolu Mahallesi'nde Suriye uyruklu ailenin 13 yaşındaki çocukları V.'ye ev sahipleri olan 1984 Sinop doğumlu Cafer Çavdar tarafından tecavüz edildiği öne sürüldü!

Mağdur çocuğun bir yardım kuruluşuna ulaşmasıyla ortaya çıkan korkunç olayın detayları şu şekilde:

Cafer Çavdar kiracıları olan Suriyeli ailenin 13 yaşındaki çocuğunu evlenmek iddiasıyla yatalak kızın babasından istiyor. Kızın babası ise daha çocuk olan kızını vermiyor ve ev sahipleri olan Çavdar'a "Sen bu yaşta olan çocuğunu evlendirir miydin?" diyerek Çavdar'ı gönderiyor. Bunu üzerine Çavdar kısa bir zaman sonra 13 yaşındaki kızı aracıyla kaçırıyor ve tecavüz ediyor. Kızı da eğer şikayet edersen benim bütün akrabalarım polis, size kimse inanmaz ve sizi sınırdışı ederler diyerek tehdit ediyor. Tecavüz günlerce devam ediyor. Çavdar bununla da yetinmeyip eve baskın düzenliyor ve çocuğun annesini ve ailenin diğer çocuklarına işkenceye varan şiddet uyguluyor. Ailenin bir yardım kuruluşuna ulaşması üzerine aileye acil olarak yeni bir ev bulundu ve aile oraya götürüldü. 

Saldırganın aileyi tehdit etmeye devam ettiğini öğrendiğimiz bu korkunç olayla ilgili tüm duyarlı kamuoyunu ve yetkili mercileri acil olarak tavır almaya çağırıyoruz!

İstanbul Valiliği, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Arnavutköy Emniyet Müdürlüğü mağdur kardeşimizle ve ailesi ile yakından ilgilendiklerini  bildirdiler.

Tecavüzcü Yakalandı

13 yaşındaki muhacir çocuğa tecavüz eden Cafer Çavdar, İstanbul Emniyeti tarafından yapılan aramalar sonucunda yakalandı.

 

HABERE YORUM KAT

42 Yorum