1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Hasan Öztürk Muhacir Düşmanlığını Tırmandırıyor! Jurnalci mi, Gazeteci mi?
Hasan Öztürk Muhacir Düşmanlığını Tırmandırıyor! Jurnalci mi, Gazeteci mi?

Hasan Öztürk Muhacir Düşmanlığını Tırmandırıyor! Jurnalci mi, Gazeteci mi?

Türkiye’de Suriyeli muhacir kardeşlerimize yönelik ırkçı-faşist kampanyanın yürütülmesinde maalesef muhafazakar medyaya mensup bazı isimler de rol aldı/alıyor.

21 Ağustos 2019 Çarşamba 17:22A+A-

Bunlardan biri olan Fatih sakinlerinden Hasan Öztürk, mütemadiyen yazıları ve sosyal medya paylaşımlarıyla bu koroda yer aldı. Bu ırkçı paylaşımlarını sürdüren Hasan Öztürk’ün aynı zamanda Ülke TV’de genel yayın yönetmeni ve Yeni Şafak gazetesinde köşe yazarı olması düşündürücü.

Hasan Öztürk, Twitter’daki son paylaşımıyla, kamuoyunda yoğun tepkilere konu olan ırkçı-faşist kampanyayı  devam ettirici bir mesaj paylaştı.

Hasan Öztürk, sanki çok haklıymışçasına tipik iktidara sırtını yaslayan insan görüntüsünü vererek Emniyet müdürlüğü vs. kurumları da etiketleyerek kendince mazlum ve mustazaf insanlar aleyhine işlemler yapılmasını istiyor.

Bir dönem Fetullahçılara yakın duran Hasan Öztürk, gazeteciliği güçsüz savunmasız insanların karalanması, hedef gösterilmesi ve jurnallenmesi için bir araç olarak kullanmakla o dönemlerde edindiği bu huyu devam ettirmekte kararlı olduğunu gösteriyor.

 

HABERE YORUM KAT

9 Yorum