1. HABERLER

  2. HABER

  3. HUKUK

  4. Yüce Adalet, KHK Mağduru Kanser Hastası Nurdan Şahin’e Uğrayacak mı?
Yüce Adalet, KHK Mağduru Kanser Hastası Nurdan Şahin’e Uğrayacak mı?

Yüce Adalet, KHK Mağduru Kanser Hastası Nurdan Şahin’e Uğrayacak mı?

Öğretmen olan eşi FETÖ ile bağlantılı olduğu iddiasıyla tutuklanan kanser hastası Nurdan Şahin’in durumu içler acısı.

25 Kasım 2016 Cuma 17:45A+A-

HAKSÖZ-HABER

Son KHK ile işten de atılan 38 yaşındaki belediye çalışanı Nurdan Şahin bir kez daha yıkıldı.

Daha önce babasının BİMER’e gönderdiği ve bir örneğini de sitemize ilettiği mektubuna yer verdiğimiz Nurdan Şahin’in kendisinin mağduriyetini anlattığı video, FETÖ ile mücadelede yaşanan mağduriyetlerin çok dramatik bir örneğini ortaya koyuyor.

İçler acısı halinin gözler önüne serildiği videoda kanser hastası Nurdan Şahin şöyle feryat ediyor:

“Bana eşim bakıyordu. Ben şimdi ne yapacağım? Zaten hastalığım dördüncü evresine gelmiş… Evimiz kira, eşim cezaevinde, hiçbir yerden gelirimiz yok. İki kızım var, onlar da öğrenci ve çok küçükler. Bu nasıl bir vicdan böyle? Ben kime gideyim? Kime dert yanayım? Ben ne yaptım? Suçum ne?”

Malulen emeklilik beklerken ihraç edilmesi haberi üzerine yıkıldığını belirten kanser hastası Nurdan Şahin’in, “Sayın Cumhurbaşkanımızdan tek isteğim, en azından tedavim için gerekli olan yeşil kart bari olsun, tarafıma verilsin” sözü muhatabında karşılık bulur mu bilmiyoruz ama bir parantez olmaktan çoktan çıkan bu mağdurlar ordusunun artık dağıtılması gerektiğini, hele de kanser ile boğuşan bir insanın mağdur edilmesinin insaf ve adalet ölçülerine hiçbir şekilde sığamayacağını ve dolayısıyla adaletin daha fazla geciktirilmemesi gerektiğini bir kez daha hatırlatıyoruz.

 

HABERE YORUM KAT

5 Yorum