1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Yobaz Bir Site ve Art Niyeti
Yobaz Bir Site ve Art Niyeti

Yobaz Bir Site ve Art Niyeti

İlk açılan imam hatip liselerinden mezun olan isimler, ÖNDER İmam Hatipliler Derneği organizasyonuyla “Öncülerle 60. Yıl Vefa Buluşması” programında bir araya gelirler, Hayrettin Karaman da konuşmacı olarak şu sözleri sarf eder ve…

04 Ekim 2018 Perşembe 17:39A+A-

FATİH DEMİR / HAKSÖZ-HABER

Biz imam hatipliler olarak kervanbaşı Allah’ın sevgilisi olan bu kervanın devamı olmak istiyoruz. Bu nasıl olur? Kaybolmuş nesilleri, ümmetin kayıp çocuklarını tekrar dinimize ve medeniyetimize kazanmakla olur.” Kimseyi incitmemesi gerekir bu sözlerin. Peki, ne oluyor da Oda Tv bunu  “Tuhaf Sözler” diye haber yapmaktan çekinmiyor.

Dışarıdan bakınca haberde önemli bir ayrıntı varmış gibi ancak içeriğine girince “Tuhaf Sözler” ibaresinin kayıplarda olduğu görünüyor.

C:\Users\Neb1\Desktop\tuhaf sözler.png

Benim de bu durum “Tuhafıma Gitti”, merak ediyorum! Tuhaf sözler de nedir acep? Bir tuhaflık gören var mı diye soralım! Acaba anlamamışlar mı Hayrettin Karaman’ın ne demek istediğini? Hiç sanmıyorum. En iyisi haberin içeriğini ve yorumlarını gözden geçirelim. Belki biz anlarız Oda Tv’yi.

Biraz haberi okuduktan sonra hala Tuhaf olanın ne olduğunu anlayamadan, haberin sonuna ardından da yorumlarına geliyoruz. Neden “Tuhaf Sözler” diye haber yapıldığını anlamasak da Oda Tv’nin amacına maruf oluyoruz. Yorumlara bir de siz bakın;

 

C:\Users\Neb1\Desktop\yorumlar 2.png

C:\Users\Neb1\Desktop\yorumlar.png

Yapılan çirkin yorumların hemen hepsi bilgece arifane sözler (!) ve tüm kesim adına konuşmaktan da imtina etmeyen pervasızca “biz istemezük”  cinsinden başkasının fikri nasıldır acep demeyen cinsten sözler. Sanki Türkiye’nin hepsi İmam Hatiplere karşı da utanmışlar söylemeye. Haberin içeriğinde de verilen bilgiye bakınız; sadece bir milyoncuk öğrencisi varmış; adeta Oda Tv’ye göre hiçbir şey bir milyon sayısı. İstekten, özgürlükten ne anlarlar ki Oda Tv’ciler! Ne de olsa yobazlık, kindarlık, kendisinden olmayana hakları yokmuş gibi davranmak, bir örgüt gibi çalışan Oda Tv için hiç yabancı olmasa gerek. Yapılan her çirkin haberin altına doluşan bir güruhları var. Adeta pislikle beslenen amipler gibiler; haber olsa da biz de yorumlarımızla içimizdekini döksek diye bağırıyorlar. Tabi ki bu işte mahir Oda Tv hemen isteklerini yerine getirip haber adı altında yayınlar yapmaya başlıyor.  Bir düşünceye, bir inanca aşırı ölçüde bağlı olan anlamına gelen yobazlık yıllarca dindar insanlara karşı kullanılmış iğneleyici, itham edici bir sözdü. Gerçek yobazların kendileri olduğunu anlayamayacak kadar da agresif, kompleksif zihin yapısı tarafından ele geçirilmiş olduklarını da anlayamayacaklardır. Hayrettin Karaman’ın bugünkü yazısından da alıntılayarak bu yobaz kitlenin neden bu kadar asabi olduklarını anlayabiliriz belki; Bugün Türkiye’de söz ve makam sahibi birçok değerli insan bu neslin imam hatiplerde öğrencileri olmuşlar.”

HABERE YORUM KAT

3 Yorum