1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Yahudi Yerleşimciler Hamile Kadına Saldırdı!
Yahudi Yerleşimciler Hamile Kadına Saldırdı!

Yahudi Yerleşimciler Hamile Kadına Saldırdı!

Filistin halkına karşı terör estirmeye devam eden Yahudi yerleşimciler hamile kadına saldırıp düşük yapmasına neden oldu.

18 Mayıs 2015 Pazartesi 12:11A+A-

Filistin halkına karşı düşmanca tutumlarını sürdüren Siyonist yerleşimcilerden bir grup bugün (18 Mayıs Pazartesi) sabah Batı Yaka’nın El-Halil şehrinde Filistinli bir bayana saldırıp yaraladılar.

Yerel kaynaklarla görgü şahitlerinin verdiği bilgiye göre, Siyonist yerleşimcilerden bir grup bugün sabah Batı Yaka’nın El-Halil şehrinin Tel Er-Rumeyde bölgesinde otuz yaşlarında hamile bir Filistinli kadına saldırdılar. Saldırıda Filistinli kadın değişik yerlerinden aldığı darbeler neticesinde düşük yaparken, olay yerine gelen sağlık ekipleri Filistinli kadını hastaneye kaldırdılar.

Diğer taraftan kaynakların bildirdiğine göre, şehirde terör estirmeyi sürdüren Yahudi yerleşimciler güney bölgesinde Filistinlilere ait evlere taşlarla saldırırken, Şuheda Caddesinde de beş evi besleyen su boru hattını tahrip ettiler, bölgede televizyon alıcısıyla eski bir motosikleti de tahrip ettiler.

Siyonist rejimin teşvik ve tahrikleriyle hareket eden Siyonist yerleşimci çeteler her fırsatta Filistinlilere saldırıp canlarına, mal ve mülklerine zarar veriyor.

HABERE YORUM KAT