1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Yahudi İşgalcilerin Taşlı Saldırısına Uğrayan Filistinli Aile Yaralandı
Yahudi İşgalcilerin Taşlı Saldırısına Uğrayan Filistinli Aile Yaralandı

Yahudi İşgalcilerin Taşlı Saldırısına Uğrayan Filistinli Aile Yaralandı

Batı Yaka'nın kuzeyindeki Nablus kentinin güneyinde Yahudi işgalcilerin saldırısına uğrayan Filistinli ailenin fertleri yaralandı.

19 Ağustos 2018 Pazar 23:49A+A-

Yerel kaynaklar, Tulkerem kenti sakinlerinden Münzir Abdülhafız Musa isimli Filistinlinin ve çocuklarının bindiği aracın Havara Caddesi'ndeki Yitzhar Yahudi Yerleşkesi Kavşağı'nda bir grup Yahudi işgalci tarafından taşlandığını bildirdi.

Kaynaklar, Yahudi işgalcilerin ağaçların arasından çıkarak otomobili taşlamaya başladıklarını ve bu sırada Yahudi işgalcilere ait bir aracın da yolu kapatarak Filistinli ailenin otomobilinin kaçmasına izin vermediğini söyledi.

Taşlı saldırıya maruz kalan Musa'nın bölgeden uzaklaşmayı zor da olsa başardığı ve Nablus'un güneyindeki Madma köyüne ulaştığı belirtildi.

Aileye ilk yardımın köyde yapıldığı, Musa ve çocuklarının daha sonra ambulansla Nablus'taki Rafidya Hastanesi'ne nakledildikleri ifade edildi.

Yahudi işgalcilerin aynı bölgede Filistinlilere ait daha başka araçlara da saldırdıkları, taşlı saldırıya uğrayan araçlar arasında Madma sakinlerinden Abdülkerim Ziyade'nin de olduğu ve araçta maddi hasar meydana geldiği bildirildi.

FİEM

HABERE YORUM KAT