1. HABERLER

  2. HABER

  3. Vanlı STK'lardan LGBT Ahlaksızlığına Sert Tepki
Vanlı STK'lardan LGBT Ahlaksızlığına Sert Tepki

Vanlı STK'lardan LGBT Ahlaksızlığına Sert Tepki

Vanlı STK'lar, İstanbul Taksim'de gerçekleştiren LGBT yürüyüşünde Ramazan ayına hakaret içerikli pankart açılmasına ve gayri ahlaki görüntüler sergilenmesine sert bir şekilde tepki gösterdi.

02 Temmuz 2015 Perşembe 03:39A+A-

İstanbul Taksim'de gerçekleştiren LGBT yürüyüşünde Ramazan ayına hakaret içerikli pankart açılmasına ve gayri ahlaki görüntüler sergilenmesine sert bir şekilde tepki gösteren Vanlı STK'lar, bunların arkasında duran HDP ve CHP zihniyetini kınayarak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığını göreve çağırdı.

İstanbul'da düzenlenen sözde LGBT Onur yürüyüşünde büyük rezaletler sahnelendi.  Tamamen halkı tahrik etmek için meydanlara dökülen LGBT sapkınları, eylemleri esnasında İslam inancına hakaretler içeren dövizler taşımakla yetinmeyerek, "Şaban'la Recep'in aşkına Ramazan engel olamaz" şeklinde pankart açarak içinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayına ve İslami değerlere alçakça hakaret etti.   

Konuyla ilgili olarak İlke Haber Ajansı'na  (İLKHA) değerlendirmelerde bulunan Mustazaflar Cemiyeti Van Şube Başkanı Recep Karabulak,  Diyanet-Sen Van Şube Başkanı Nurullah Arvas ve Van Genç-Der Başkanı araştırmacı Yazar Fırat Toprak, Mübarek Ramazan ayına rağmen, İslam'ın kutsallarına hakaret ederek hadlerini aşan bu sapkınlara ve bunlarla aynı safta yürüyen HDP ve CHP'yi sert bir dille eleştirerek, halktan üç çocuk talebinde bulunan Cumhurbaşkanını, Hükümet yetkililerini ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nı göreve çağırdı. 

Gülen ve Doğan Medyasının da  sapkınları destekledi

LGBT sözleşmesinin altına imza atan HDP/PKK ve CHP'nin yapılan yürüyüşte de ön sırada yer aldığına dikkat çeken STK temsilcileri, ayrıca Gülen ve Doğan Medyasının da bu sapkınları destekleyerek, söz konusu siyasilerle beraber toplumu ifsat çalışmalarına öncülük ettiğine vurgu yaptı.

“Bu azgınlığa önüne geçilmeli”

Allah'u Teala'nın Kur'an-ı Kerimin birçok yerinde Hz.Lut'un (as) kavminin bu çirkin işlerden dolayı helak edildiğini hatırlattığını anlatan Mustazaflar Cemiyeti Van Şube Başkanı Recep Karabulak, yine Rabbimizin Şuara Suresi 165-166 ve Araf Suresi 80-81. Ayetlerinde cinsel sapkınlıkları kesin bir dille lanetlediğini hatırlatarak, “Bu sapkınlığa yeltenen, buna zemin hazırlayan ve bunları destekleyenler bu ayetler kapsamına girmekte ve Rabbimiz tarafından kesin bir dille lanetlenmektedir. Yapılan bu yürüyüş ve ortaya konulan çirkefliklerin görülmesi ve bu büyük tehlikenin önüne geçilmesi gerekir. Burada Müslüman olmaları da şart değil. Ahlak sahibi, izan sahibi herkesin bunun önüne geçmesi gerekir. Bunların getireceği yaşam biçimi ortadadır.” dedi.

“Bunlara yasal engellemeler getirilsin”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere hükümetin gittiği yer yerde halktan üç çocuk talep ettiğini hatırlatan Karabulak, “Aile ve sosyal Politikalar Bakanlığı bu noktada ciddi çalışmalar yapmalı, hükümet bu konuda ciddi yasal engellemeler getirmelidir. Çünkü bu, neslin yok olması ve aile kurumunun çökertilmesi demektir. Bunların arkasında duran HDP/PKK ve CHP'de bu tehlikenin farkına varması bunun onların da aile ve nesillerini tehdit ettiğini bilmeleri gerekiyor. Bu tür iğrençlikler  toplumları ifsada uğratmaktadır.” diye konuştu.

“Bunların arkasındaki partiler teşhir edilmeli”

LGBT sapkınlığının fikri bir hastalık olduğunu ve tedavi edilmesi gerektiğini de dile getiren  Karabulak, “Dikkat edin açtıkları pankartlarda direkt olarak dini değerlere hakaret vardır. Bizim burada öncelikli görevimiz bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak, bunu halkımızın içine sokanları  teşhir etmemiz gerekir. Bunu meşrulaştırmaya çakışanları bizim teşhir etmemiz lazım. Aksi takdirde bu ateş bizlere de dokunacak.” diye konuştu.

“Bu azgın grubu ve destekçilerini lanetliyoruz”

Daha sonra sorularımız yanıtlayan Diyanet- Sen Van Şube Başkanı Nurullah Arvas, ise hukuki anlamda bu çirkefliğin önüne geçilmesi gerektiğini ifade ederek, “ Bu tür cinsel sapkınlıklardan bahsetmeye bile insan haya ederken, önceki gün İstanbul'da ortaya konulan rezalet insanın tüylerini diken diken etmektedir. Özellikle Ramazan ayını idrak ettiğimiz şu günlerde Allah'ın yasaklarına ve Ramazan ayına rağmen ortaya çıkan, İslami ve insani değerleri hiçe sayan bu azgın grubu lanetliyoruz. İstanbul'daki bu yürüyüş geleceğimizi ve neslimizi ciddi anlamda tehdit etmektedir. Bunun adına özgürlük denilemez, kimse bugün çıkıp da sokaklarımızı bu şekilde kirleterek, insanlarımızın zihin dünyasını bulandıramaz. Onun için gerekli merciler en kısa zamanda bunlara yasal bir engelleme getirerek, bu azgınlığın önüne geçmeli, bunların neslimizi ifsat etmesine müsaade edilmemelidir.” şeklinde konuştu.

“Bu tür alçaklıkların bu mübarek ayda sergilenmesi manidardır”

HDP ve CHP'ye de tepki gösteren Arvas, söz konusu iki partinin milletvekillerinin bu tür yürüyüşlere katkı vermelerinin üzücü olsa da, aslında bunların gerçek yüzlerinin bundan ibaret olduğunu belirterek, “Cinsel sapkınlığın veya LGBT olayı doğal bir şeymiş gibi halka sunulmaktadır. Ancak İslam'da çift cinsiyete sahip olan insanların hangi taraf ağır basıyorsa o tarafta durup kendini muhafaza etmesini emretmektedir. Ortaya çıkıp soyunmasını ve bu çirkefliğe bulaşmasını kesinlikle yasaklamaktadır. Çünkü bu insanın fizyolojik yapısına da terstir. Bu tür alçaklıkların bu mübarek ayda sergilenmesini lanetliyor, yetkililerin bir an önce adım atmalarını bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

LGBT sapkınlarının bu cesareti, destekçileri HDP ve CHP'den aldığının altını çizen Van Genç-Der Başkanı araştırmacı Yazar Fırat Toprak, Türkiye ve bu bölgede LGBT'yi yaygınlaştıran ve himaye eden bir anlayış olduğuna dikkat çekerek, Hz.Lut'un (as) kavmini hatırlattı.

“Bizler ortaya konulan ifsat ve ahlaksızlığa karşıyız”

Bu sapkınların bu kadar azmasında, İslami ve İnsani değerlere bu kadar alçakça saldırmalarında HDP ve CHP'nin katkısının çok büyük olduğuna dikkat çekerek, “Burada bir ifsat ve ahlaksızlık cereyanı varsa, bu türleri yaygınlaştıran, koruyan, himaye eden bir anlayış vardır. Bizlere efendim bunlar da insan bunların da hayat hakkı vardır. Kimsenin buna karşı çıktığı yok. Bu insanlar rehabilite edilmelidir. Zaten biz olaya bir hastalık olarak bakıyoruz. Bu hastalığın tedavi edilmesi gerektiğini belirtiyoruz. Ancak siz bunu yaygın bir ahlaksızlık olarak gündeminize taşıdığınız zaman durum değişir. Müslümanlar buna karşı aktif bir ıslah mücadelesi vermek zorundadır.” şeklinde konuştu.

LGBT'lilerin son olarak taksimde İslam'a yönelik dövizler açtığına dikkat çeken Toprak, “Bunlar kitlesel yürüyüş yaparak ahlaksızlıklarını dayatmaya çalışıyorlar. Bu topluluk, toplumun ahlakını tahrip etmektir. İslami mücadele de bir ahlak mücadelesi olduğu için, buna karşı durmak durumundadır. Ramazan'a hakaret eden pankartları açmaları bu olayın bireysel bir günah olmaktan çıkıp İslam'a karşı bir ahlaksızlık saldırısı olarak hücum ettiğinin en açık bir göstergesidir.” İfadelerini kullandı.  

Son olarak Kürt halkına uyarılarda bulunan Toprak,  artık Kürt halkının uyanması ve bu azgınlığı görmeleri çağrısında bulundu. (Murat Dalgın-İLKHA)

HABERE YORUM KAT

1 Yorum