1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Üniversiteli Müslümanlar’dan Halep İçin Eylem Çağrısı!
Üniversiteli Müslümanlar’dan Halep İçin Eylem Çağrısı!

Üniversiteli Müslümanlar’dan Halep İçin Eylem Çağrısı!

Üniversiteli Müslümanlar, Halep’teki katliamları lanetlemek için tüm vicdan sahiplerini bu akşam saat 20.00'de Galatasaray Lisesi’nin önünde toplanmaya çağırıyor! Oradan Rusya Konsolosluğu’na yürünecek.

13 Aralık 2016 Salı 18:51A+A-

Haksöz Haber

Halep’te katliam var! Susup katliama ortak olmamak, zalimlerin zulmünü haykırıp kardeşlerimizin yalnız olmadığını bir kez daha göstermek, insanlığın gördüğü ama sadece gördüğü en büyük zulümlerden biri olan Suriye’deki, Halep’teki vahşet karşısında öfkemizi duamıza katarak “Allah’ım senden başka yok kimsemiz!” diyen kadınlar, çocuklar, yaşlılar, mücahitler için ve arş-ı ala’yı titreten Halepli bebeklerin sesleri karşısında en azından hala insan kalabilmek için meydanlardayız!

Evet, Halep’te katliam var ama yeis yok, korku yok. Evet, Halep’te katliam var ama katliam karşısında Halep’te ve tüm Suriye’de direniş de var. Bizim safımız mücadelenin en başından bu yana olduğu gibi bu aşamasında da direnen kardeşlerimiz yanı.

Bu gece saaat 20.00’de Galatasaray Lisesi’nin önünde toplanıp katliamın ortaklarından Rusya’nın konsolosluk binasına yürüyoruz!

halep_galatasaray_lisesi_rusya_konsoloslugu.jpeg

İstiklâl Caddesi’nde dün akşam gerçekleştirilen yürüyüş:

HABERE YORUM KAT