1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Üniversite Öğrencileri Rami El-Hamdallah’ı Protesto Etti
Üniversite Öğrencileri Rami El-Hamdallah’ı Protesto Etti

Üniversite Öğrencileri Rami El-Hamdallah’ı Protesto Etti

Batı Yaka’nın Ramallah şehrinde dün (18 Kasım Pazar) düzenlenen Uluslararası Basın Konferansında konuşan Filistin Başbakanı Rami El-Hamdallah Birzeit Üniversitesi öğrencileri tarafından protesto edildi.

19 Kasım 2018 Pazartesi 22:26A+A-

Birzeit Üniversitesi öğrencileri, konferansta medya özgürlüğü ve gazetecilerin korunmasıyla ilgili konuşan El-Hamdallah’ı, geçen hafta çarşamba günü Yemen’e destek için El-Menare Meydanında yaptıkları gösteride Filistin Yönetimine bağlı güçler tarafın darp edildiklerini gösteren pankartlar ve posterler çıkarıp protesto ettiler.

Öğrenciler kaldırdıkları döviz ve pankartlarda güvenlik güçlerinin Başbakanın emriyle hareket ettiğini, dolayasıyla kendilerine yapılan saldırılardan kendisinin sorumlu olduğunu vurguladılar.

El-Hamdallah öğrencilerin protestolarını durdurmaları için kendilerine saldıranları cezalandıracağını taahhüt ederek ve Gazeteciler Sendikası Başkanı da duruma müdahale ederek ortamı yatıştırdılar.

Uluslararası Medya Konferansı birçok gazeteci ve basın mensubunun katılımıyla dün Batı Yaka’nın Ramallah şehrinde düzenlendi.

HABERE YORUM KAT