1. HABERLER

  2. HABER

  3. Uğur Dündar Doğan Grubu’ndan Ayrıldı!
Uğur Dündar Doğan Grubu’ndan Ayrıldı!

Uğur Dündar Doğan Grubu’ndan Ayrıldı!

Star Haber Grup Başkanı Uğur Dündar, Doğan Grubu’ndan ayrıldı. Star TV’nin Doğuş Grubu’na satılmasının ardından kanaldan ayrıldığını duyuran Uğur Dündar, Doğan Grubu’ndan da ayrılmaya karar verdi.

26 Ekim 2011 Çarşamba 00:50A+A-

 Uğur Dündar, Arena programının canlı olarak yayınlanan bu haftaki bölümünde seyircisiyle vedalaştı. Star TV’de ekrana gelen Arena programında deprem felaketi masaya yatırıldı. Programın sonunda, konuğu Prof. Celal Şengör’den izin isteyerek sözü alan Uğur Dündar, canlı yayında izleyicilere veda ederek Star TV’den ve Doğan Grubu’ndan tamamen ayrıldığını açıkladı. Dündar, “Star TV’yi büyük bir başarıyla bugünlere getirdik. Büyük bir televizyonculuk başarısına imza attık. Ancak benim artık bu ekrandan ayrılma ve sizlere veda etme zamanım geldi. Koşullar değişti ve benim de kırmadan, dökmeden ve bugüne kadar bize sağlanan özgür yayıncılık ortamı nedeniyle bu desteği veren herkese teşekkür ederek ekrandan ayrılmam gerekiyor” dedi.

Uğur Dündar, Radyo D’de yaptığı açıklamada; “Star’ın satılmasının ardından Aydın Doğan’la görüştük. Star TV için neler yaptığımızı, çökmüş bir kanalı haberle nasıl ayakta tuttuğumuzu o da biliyordu.

Aydın Bey bana, ‘Doğan Grubu’nda sana önerebileceğim bütün koltuklar dolu’ dedi. Ben de başarılarımızın ölçütünde olmayan bir pozisyonu kabul etmek istemedim. Daha sonra kendisiyle el sıkışarak dostça ayrıldık” dedi. 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum