1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Tweetini Hatırlatınca Mirgün Cabas Çıldırdı
Tweetini Hatırlatınca Mirgün Cabas Çıldırdı

Tweetini Hatırlatınca Mirgün Cabas Çıldırdı

Savcı Sayan, Mirgün Cabas'a, Savcı Kiraz'ın rehin alındığı sırada attığı tweeti hatırlatınca ortalık karıştı.

09 Nisan 2015 Perşembe 01:02A+A-

AK Parti'den İzmir Milletvekili adayı gösterilen Savcı Sayan, CNN Türk'te yayınlanan "Her Şey" programında Mirgün Cabas'ın konuğu oldu.

Programda Cabas'ın sorularını yanıtlayan Sayan, Doğan Grubu'na yüklenmeye başlayınca, Cabas'tan tepki aldı. Mirgün Cabas ile Savcı Sayan arasında gergin anların yaşandığı programda, tartışma giderek alevlendi.

TWEETİNİ HATIRLATINCA CABAS ÇILDIRDI

Savcı Sayan'ın tartışma esnasında Mirgün Cabas'a Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın rehin alındığı esnada attığı twiti hatırlatınca ortalık karıştı. Sayan, Baykal istifasını açıklarken ağladığı görüntüleri yayınlayan Cabas'a AK Parti'ye fitne sokmakla suçlayıp tepki gösterdi.

SAVCI SAYAN: BENİ NİFAK SOKMAK İÇİN ÇAĞIRDINIZ AMA BEN O ÇAĞIRDIĞINIZ İNSANLARDAN DEĞİLİM

Sayan'ın, "siz bu yayın grubu olarak bugüne kadar Türkiye'nin birliği beraberliği için hiçbir çaba sarfetmediniz ki. Ne zaman nifak sokmak için işinize birşey geliyorsa onu değerlendiriyorsunuz. Beni de onun için çağırmışsınız. Ama ben o çağırdığınız insanlardan değilim. Ben gelirken bile Aydın Doğan Grubu'nun beni çok sevdiğinden çağırmadığını biliyordum" sözleri üzerine Mirgün Cabas çok sinirlendi. 

Savcı Sayan'ı imalı ifadeler ile aşağılamaya çalışan Cabas ardından reklamlara giderek yayını kesti.

Cabas'ın yayını keserken Savcı Sayan'a "sesinizi kesmezseniz ben de sizi böyle yayından alırım. Arkadaşların alın Savcı Bey'i yayından" şeklindeki çirkin sözleri büyük tepki çekti.

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum