1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Türkiye İdlib'de Muhalifleri Birbirine Kırdırmalıymış!
Türkiye İdlib'de Muhalifleri Birbirine Kırdırmalıymış!

Türkiye İdlib'de Muhalifleri Birbirine Kırdırmalıymış!

Tahriru’ş-Şam üzerinden el-Kaide’ye gönderme yaparak İdlib’i işgal etmeyi Türkiye’ye telkin edenler akıl almaz saçma yorumlara imza atıyorlar. Son olarak Karar’ın manşete çektiği Nihat Ali Özcan’a ait yorum artık pes dedirten cinsten.

25 Ağustos 2017 Cuma 15:15A+A-

Karar Gazetesi’nde özellikle de Hilal Öztürk imzasıyla yer verilen İdlib konulu haber-analizlerde bölgedeki gelişmeler ve aktörlere dair yalan yanlış bilgi ve yorumlara yer veriliyor. Bu haber-analizlerde Tahriru’ş-Şam ısrarla el-Kaide ile özdeşleştirilmekte, Türkiye’nin İdlib’i işgal etmesi gerektiği yaklaşımı dillendirilmektedir.

Gazetede son olarak yine Hilal Öztürk imzasıyla hazırlanan ve manşete çekilen bugünkü bir haberde ise Nihat Ali Özcan’ın ağzından aktarılan bir yorum insanı çileden çıkarmaya yeter. Söz konusu yorumda Türkiye’nin İdlib’e girmesinin ağır maliyeti olacağı belirtiliyor ve bunun yerine “ılımlı muhalif” olarak nitelendirilenler üzerinden “radikaller”in yok edilmesi gerektiği söyleniyor!

Konuyu Hilal TV’de sunduğu Sözü Esirgemeden programında bugün gündemine alan ve çeşitli açılardan analiz eden Bahadır Kurbanoğlu, bu fitneyi dillendiren Nihat Ali Özcan kadar manşete çekerek yayılmasını sağlayan Karar gazetesinin de ayıp ettiğini söyledi.

Bahadır Kurbanoğlu’nın söz konusu manşet ve haberle ilgili analizlerini aşağıdaki videodan dinleyebilir, izleyebilirsiniz:

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum