1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. TRT, Stadyum Programı İçin Ersin Düzen'e Ayda 278 Bin TL Maaş Ödedi mi?
TRT, Stadyum Programı İçin Ersin Düzen'e Ayda 278 Bin TL Maaş Ödedi mi?

TRT, Stadyum Programı İçin Ersin Düzen'e Ayda 278 Bin TL Maaş Ödedi mi?

TRT'nin Stadyum programı için Ersin Düzen'e ayda 278 bin TL ödediği iddiası eğer doğruysa hesabı sorulması gereken ciddi bir israf ve yolsuzluk anlamına gelmektedir.

28 Haziran 2016 Salı 17:24A+A-

CHP Milletvekili Atilla Sertel'in, TRT'nin Stadyum programı için Ersin Düzen'e ayda 278 bin TL ödediğini açıklaması büyük yankı yaratırken, Düzen iddialar üzerine bir tweet atıp, "İddiaların hepsine cevap vereceğim, İstanbul'a dönüşümü bekleyin" dedi.

CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel'in, TRT'de yayınlanan Stadyum programı için Ersin Düzen'e ayda 278 bin TL ödediği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Sertel'in açıklamalarının ardından sosyal medyada bu konu ile ilgili yüzlerce yorum yapıldı. Ersin Düzen de büyük yankı yaratan iddialara Twitter'dan cevap verdi. Düzen, "Yalan, iftira, karalama, hakaret; hepsine elbet cevabım olacak, lakin sosyal medya üzerinden değil! İstanbul'a gelişimi bekleyin!" mesajını gönderdi.

 

Yalan, iftira, karalama, hakaret; hepsine elbet cevabım olacak, lakin sosyal medya üzerinden değil! İstanbul'a gelişimi bekleyin!

 

ERSİN DÜZEN'İN MAAŞI SOSYAL MEDYAYI SALLADI

@AzizSegn

TRT, spor spikeri Ersin Düzen'e ayda 278 bin TL ödüyormuş. Ayda 278 bin TL maaş mı olur ya? Bu nasıl bir düzendir Allah aşkına?

@caapulcukiz
Ersin Düzen'in futbolculara verilen prim hakkında niye yorum yapmadığı ortaya çıktı.

@ersoydede
Ersin Düzen konusunda toplum vicdanı rahatlatılmalı.. Ekonomik olarak zor dönemden geçen TRT'nin böyle bir bütçeyle spor programı yapması..

@serpill77 
Ayda 2 ev alınır! TRT Ersin Düzen'e ayda 278 bin TL maaş veriyor. Bu parayı hak edecek ne yapabilir?

ATİLLA SERTEL NE DEMİŞTİ?
"TRT’nin Euro 2016 spikerleri arasında yer alan ve Cumhurbaşkanı’nın iftarı için Fransa’dan günübirlik İstanbul’a gelen ve Genel Müdür Şenol Göka ile aynı masada poz veren Ersin Düzen de TRT yönetiminin gözdelerinden. Ersin Düzen’in Fransa için ne kadar ücret aldığını bilmiyoruz ama haftada iki gün yayınlanan, yapımcısı ve sunucusu olduğu Stadyum programı için bölüm başı 34 bin 750 lira ödendiğini biliyoruz. TRT’nin kameralarıyla, TRT imkanlarıyla, TRT stüdyolarında çekilen Stadyum için Ersin Düzen’e haftada 69 bin 500, ayda 278 bin lira aktarılıyor."

Kaynak: Hürriyet

HABERE YORUM KAT

1 Yorum