1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Trakya Üniversitesi'nden Sol Saldırganlığa Protesto
Trakya Üniversitesi'nden Sol Saldırganlığa Protesto

Trakya Üniversitesi'nden Sol Saldırganlığa Protesto

Türkiye’nin birçok noktasında olduğu gibi Edirne Trakya Üniversitesi öğrencileri de Cuma Namazı çıkışında ODTÜ’de Namaz kılanlara yapılan saldırıyı protesto etti.

26 Aralık 2015 Cumartesi 16:20A+A-

ODTÜ’de Namaz kılan öğrencilere yapılan saldırıya tepkiler büyüyor. Türkiye’nin birçok noktasında olduğu gibi Edirne Trakya Üniversitesi öğrencileri de Cuma Namazı çıkışında ODTÜ’de Namaz kılanlara yapılan saldırıyı protesto etti.

Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi’nde Bir Grup Müslüman Öğrenci, ODTÜ’de namaz kılan öğrencilerin fiziki saldırıya uğramasını protesto etti. Üniversitenin Balkan Yerleşkesi’ndeki yaşam merkezindeki mescidte Cuma namazı kılan bir grup üniversite öğrencisi, namaz çıkışında ellerinde afişler ve slogan atarak menza önüne yürüdü.

Yaklaşık 200 kişilik grup yürüyüş boyunca ODTÜ’de namaz kılan öğrencilerin karşıt görüşlü öğrenciler tarafından fiziki saldırıya uğramasını protesto etti. Ellerinde ‘Çağrımız İslamda, Dirilişedir.’ Yazılı afiş taşıyan grup üyeleri Trakya Üniversitesi’nin yemekhanesi Menza önünde basın açıklaması yaptı.

HABERE YORUM KAT