1. YAZARLAR

  2. AHMET MARUF DEMİR

  3. Teşekkürler Grup Yürüyüş...
AHMET MARUF DEMİR

AHMET MARUF DEMİR

Yazarın Tüm Yazıları >

Teşekkürler Grup Yürüyüş...

17 Mart 2016 Perşembe 19:20A+A-

Suriye Kıyamını itibarsızlaştırmak için her türlü iftirayı attılar. Türlü türlü yaftalamalarda bulundular. İpleri başkalarının elinde olanların sığındıkları en fazla argüman ise; bunun bir fitne olduğuydu.

Öyle ya... Allah Resulünün (zamanını, siyakını, sibakını ve anın şartlarını gözetlemeden iman ettikleri) söylediği fitneden kaçın hadisi de hazır elde var. Bundan daha iyi mazeret mi olurdu?!

Oysa Rabbimizin de bu konu hakkında söyledikleri vardı. Hem de onlarca söylediği/ayeti... Fakat ne haddimize! Ayetler nasıl hadislerin önüne geçebilirdi ama değil mi?

Tartışmaya devam edildiğinde de; "yoksa sen peygamberi inkar mı ediyorsun” sualine/sonucuna hangi ara gelindiği anlaşılmayan suçlamalar ve ithamlar..?!

Allah'a hamdolsun.

Tüm bunlara ve dahası yedi düvelin bir olup Suriye halkına yaşattığı acılara, açlıklara, işkencelere ve katliamlara rağmen Suriye Cihadımız 6. Yılına girdi... Bir kez daha, bin kez daha Hamdolsun.

“Ne korku ne keder düşer sesimize

Büyürüz umudun evinde

(Yürürüz dualar içinde)

Bir kıyam ordusu çatarız gündüzleri

Bin muştuyla gelir gece”

Elbette bu şanlı direnişin bugüne kadar gelmesinde öncülerin rolü büyük…

“Zahran gibi Salih gibi Hassan gibi

Sözümüzün eriyiz biz

Bekler bizi hey iki güzelden biri

Ahdimizi değişmeyiz biz

İşte onlardır ki;

"Onlardan “Bana izin ver, beni fitneye sevk etme” diyen de vardır. Bilesiniz ki onlar (böyle diyerek) fitnenin içine düştüler." Ayetine muhatap kalmayanlar...

Onlardır ki;

"Ve artık fitne (zulüm ve baskı) kalmayıncaya ve (insanların) kulca yönelişleri bütünüyle ve yalnızca Allaha adanıncaya kadar onlarla savaşın." Ayetini muhatap alanlar...

Söyleyin ölmedik biz daha

Anlatın bitmeyiz biz asla

Şehitlerin sözündeyiz biz

Salihlerin izindeyiz biz”

Ki sonunda da sözlerinde durarak, Allah'a; cennet karşılığında mallarını ve canlarını satanlar!

“Duasıyla çıktık yola annelerin

Bu cihada canlar feda

Öncülerimiz gittiler Allah için

Şimdi biz varız sırada”

Onlardır çağının Ebubekirleri, Ömerleri, Osmanları, Alileri... Sahabe yüreği görmek isteyenler onlara, yani bu yiğitlere iyi baksın ve iyice tanısın!

Bu minvalde Direnişin Sesi Grup Yürüyüş’ümüz de 6. Yılına giren Suriye Cihadımız özelinde onlara/bu yiğitlerimiz için bir eser yapmış. Bizlere ve bizden sonra gelecek nesillere bir miras mahiyeti olması niyetiyle... Tanıyın... Tanıtın... Dinleyin... Paylaşın...

Teşekkürler Grup Yürüyüş...

Suriye Direnişi 6 Yaşında -Ölmedik Biz Daha!-

 

YAZIYA YORUM KAT

4 Yorum