1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Tehciri Haberleştiren Yılmaz Bilgen'e Linç Kampanyası
Tehciri Haberleştiren Yılmaz Bilgen'e Linç Kampanyası

Tehciri Haberleştiren Yılmaz Bilgen'e Linç Kampanyası

Kobani bahanesi ile Müslümanların kutsallarına ve canlarına kasteden HDP/PKK yeni provokasyonlar peşinde. Şimdi de PKK/PYD'nin icraatlarını haberleştiren gazeteciler hedefe oturtuldu.

28 Haziran 2015 Pazar 00:45A+A-

Tel Abday ve çevresinde meydana gelen son olayları takip eden süreçte bölgede yaşayan Türkmen ve Arapları göçe zorlayan YPG militanları son olarak Hamam Türkmen köyünde yaşayan 800 insanı, köyün okulunda rehin aldı. Köyü terketmemeleri halinde 800 Türkmene öldürülecekleri tehdidinde bulundu.

Bu haberin yayınlanmasından sonra Türkmenlerin yaşadığı köyü koalisyon uçaklarına hedef olarak gösterecekleri tehdidinde bulunan PYD güçleri, 800 Türkmeni zorla köyden çıkardı. Hamam Türkmen köyünde yaşanan olaylara YPG’den herhangi bir yalanlama gelmezken, Türkiye’de bulunan PKK tetikçileri harekete geçti. Haberi yapan Yılmaz Bilgen aleyhine IŞİD yandaşı iftirası ile hedef gösteren yayınlara başladılar. Yılmaz Bilgen'in Suriye’de yaptığı haberlerde, diğer direnişçilerle çekindiği fotoğrafları kullanarak IŞİD’le çekilmiş pozlar iftirasıyla haberler hazırladılar.

YPG’nin IŞİD karşısında ilerleyişini halk savunma gücünün başarısı olarak gösteren ancak IŞİD’in ilerleyişi söz konusu olduğunda şantaj ve şiddet olaylarına başvuran PKK yandaşları, sanal alemde başlattıkları karalama kampanyasıyla onlarca yalan haber ürettiler.

Kobani bahanesi ile Müslümanların kutsallarına ve canlarına kasteden PKK/HDpliler yeni provokasyonlar peşinde. Suriye’de yaşanan her meseleyi Türkiye’nin iç politikasına dönüştürmeye çalışan ve Türkiye halkını topyekün tehdit eden PKK yanlısı şahıslar, sanal ve gerçek ortamda tehdit, şantaj ve tacizlerine devam ediyor.

Yılmaz Bilgen'e karşı yapılan bu karalama ve hedef köstermeye kampanyasına karşı, olayları yakından takip eden Müslümanlar #YilmazBilgenSeninleyiz etiketiyle sosyal medyada sahip çıkıyor. 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

3 Yorum