1. HABERLER

  2. HABER

  3. 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ

  4. Tatvan'da Çatışma İddiası... Vali: Durum Kontrol Altında
Tatvan'da Çatışma İddiası... Vali: Durum Kontrol Altında

Tatvan'da Çatışma İddiası... Vali: Durum Kontrol Altında

Tatvan Sorgun Kışlası'nda teslim olmak istemeyen askerler ile polis arasında çatışma çıktı. Belediye Başkanı Aksoy sosyal medya üzerinden yeni bir darbe kalkışması iddiasında bulundu. Bitlis Valisi daha sonra, her şeyin kontrol altında olduğunu açıkladı.

31 Temmuz 2016 Pazar 00:15A+A-

HAKSÖZ-HABER

Tatvan'dan alınan bilgilere göre Sorgun Kışlası'nda teslim olmak istemeyen bir grup subay ile polis arasında çatışma çıktığı iddia edildi.

Öte yandan sosyal medyada Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy yeni bir darbe kalkışması olduğunu ifade ederek halkı meydanlara davet etti. Ayrıca belediye tarafından atılan smslerle de insanlara sokağa çıkın çağrısı yapıldı.

Bölgedeki araç sahiplerine de kışlaya gidilmesi yönünde talepte bulunulduğu gelen iddialar arasında.

Tatvan Belediye Başkanı meydanda toplanan halka yaptığı açıklamada Sorgun Kışlası'nda operasyonun sürdüğünü söyledi ve halkın meydanı terk etmemesini istedi. Kışlada gözaltına alınmak istenen subayların silahlı direniş gösterdikleri, polise destek güç gönderildiğini ekledi. 

Meydanda toplanan halka konuşan Bitlis Valisi Ahmet Çınar, Sorgun Kışlası'nda her şeyin kontrol altına alındığını, herhangi bir riskli durumun da kalmadığını açıkladı.

fettah_aksoy.jpg

tatvan_sms.jpg

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum