1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Suriye'ye Şehadet Yağıyor!
Suriyeye Şehadet Yağıyor!

Suriye'ye Şehadet Yağıyor!

Babaların ve Oğulların birlikte şehit oldukları yer sadece Gazze değildir...

24 Şubat 2012 Cuma 15:57A+A-

Bab-u amr mahallesinde şehid olan 15 yaşında bir çocuk ve hemen yanı başında çenesi bağlanmış yatan ise şehid olmuş babası.

Daha önce Humus'tan feryadlarını izlemiş olduğumuz Doktor Muhammed, şehidlerin başında tıbbı müdehaledeki yetersizliklerini, çaresizliklerini ifade ediyor. Ordu birliklerini vahşi saldırıları karşısında Bab-u Amr mahallesinin sürekli kan kaybettiğini ama Allah'ın yardımı ile direnmeye devam ettiklerini söylüyor.

Görüntülerde yer alan baba ile çocuğun evlerine isabet eden bir roket neticesinde yaralandıklarını ve daha sonrasında tedavi edilmeleri için kendisine bir araç içinde getirildiğini, ancak göğsünden şarapnel parçası ile ağır bir şekilde yaralanan çocuğa hiç bir müdahalede bulunmadıklarını ifade eden Doktor Muhammed, evlerde ve mescidlerde kendi imkanları ile oluşturdukları tedavi merkezlerinin de bombalandığını ve artık yaralıları nereye nakledeceklerini bilemediklerini söylüyor.

Konuşmasında sürekli olarak "Allah bize yeter, O ne güzel vekildir" diyen doktor Muhammed, Allah'ın yardımı ile direnişe devam edeceklerini söyleyerek video kaydını sonlandırıyor.

HABERE YORUM KAT