1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Suriyeli Çocuklar Bu Defa da Pokemon'la Sesleniyor!
Suriyeli Çocuklar Bu Defa da Pokemon'la Sesleniyor!

Suriyeli Çocuklar Bu Defa da Pokemon'la Sesleniyor!

Suriye'nin mazlum çocukları gözlerini her gün Esed’in bombalarına ve kurşunlarına açıyor! Avrupa ülkeleri ise çocukların yaralarına gözlerini bir bir kapıyor! Suriyeli çocuklar, son olarak Pokemon'la dikkat çekmeye çalıştı!

22 Temmuz 2016 Cuma 15:09A+A-

Yeni Şafak’ta yer alan habere göre, Revolutionary Forces of Syria Media Office (RFS), Suriye'de karanlık sabahlara uyanan çocuklar için bir kampanyaya imza attı. Kampanyada, Avrupa ülkelerinin ilgisiz kaldığı ve her gün tekrarlanan vahşete arsızca göz yumduğu saldırıların duyulması için farklı bir yöntem kullanıldı.

suriyeli_cocuk_pokemon_1.jpg

Tüm dünyayı esir alan bir mobil oyun olan Pokemon GO ile genç-yaşlı herkes gözlerini telefon kameralarının gösterdiği noktaya dikiyor. Esed zulmü altındaki Suriyeli çocuklar da Avrupa'ya seslenebilmeyi umarak Pokemon GO’ya yönelmeyi tercih etti. Kuşatılmış bölgelerden seslerini duyuramayan onlarca çocuk, Pokemon karakterleriyle verdikleri fotoğraflarla dünyaya seslendi.

suriyeli_cocuk_pokemon_2.jpg

#PokemonInSyria

Miniklerin kamera karşısına geçtiği fotoğraflar sosyal medya üzerinden yoğun bir şekilde paylaşılırken, atılan tweetlerde #PokemonInSyria etiketinin kullanıldığı görüldü.

HABERE YORUM KAT