1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Suriyeli Annenin Feryadı: Çocuklarım Açlıktan Çığlık Atıyor
Suriyeli Annenin Feryadı: Çocuklarım Açlıktan Çığlık Atıyor

Suriyeli Annenin Feryadı: Çocuklarım Açlıktan Çığlık Atıyor

Rusya ve İran destekli Esed güçlerinin Suriye’de sürdürdüğü zulüm düzeni daima çocuklarını düşünen anneleri ağlatmaya devam ediyor.

17 Ocak 2018 Çarşamba 16:59A+A-

Haksöz Haber

Beşşar Esed rejimi tarafından Rusya ve İran’ın destekleriyle Suriye’de sürdürülen zulüm düzeni yüzünden insanlar ya hayata veda ediyor ya topraklarını terk etmek zorunda kalıyor ya da her şeye rağmen ülkelerinde yaşamaya çalışıyor.

Hayatını kaybedenler ve topraklarını terk edenler rejimin zulmünden kurtuluyor ancak ülkelerinde kalıp yaşamaya çalışanların üzerinde bitmek bilmeyen bir tedirginlik oluyor çünkü her an bir hava saldırısına maruz kalabilir ve o saldırıda yaşamını yitirebilir veya yaralanabilirler.

Böyle bir ülkeden gelen görüntüler arasında en çok yürek burkanlar annelerin feryadını içerenler oluyor. Onlar kendilerinden ve her şeyden önce çocuklarını düşünüyorlar.

İşte, aşağıda yer alan video da bu annelere bir örnek. Esed güçlerine bağlı bir keskin nişancı tarafından vurulan kadın, kendi acısını unutup ağlayan gözlerle “Çocuklarım açlıktan çığlık atıyor.” diye dert yanıyor:

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

4 Yorum