1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Suriye'de Rus Subayların Vurulma Anı Yayınladı
Suriye'de Rus Subayların Vurulma Anı Yayınladı

Suriye'de Rus Subayların Vurulma Anı Yayınladı

ÖSO Şukur Gab Tugayı, Rus subaylar ile Esed rejim subaylarının toplantı yaptığı bir esnada TOW tanksavar füzesiyle saldırı düzenlediğini ve birçok subayı öldürdüğünü açıkladı.

04 Ekim 2015 Pazar 02:46A+A-
Rusya’nın etkili Ortodoks Klisesi, ‘kutsal savaş’ diye adlandırdığı Moskova’nın Suriye’deki Esed rejimine verdiği destek için başlattığı hava saldırıları tüm hızıyla sürerken bu saldırılardayüzlerce insanın feci şekilde can verdiği belirtildi.

Rus birliklerinin Suriye'nin liman kenti Lazkiye'de bulunan Hamim askeri üssüne yığınağı gün geçtikçe artarken askeri havaalanının muhalif grupların uzun menzilli füze ve roket saldırısına uğradığı belirtiliyor.
 
Öte yandan Rus subaylar ve Esed rejimine bağlı komutanlar Hama kentine bağlı Gab Ovası'nın Kirbet Nakus köyünde toplantı yaptığı esnada muhalifler tarafından füze saldırısına uğradı.

Muhalif gruplardan Şukur Gab Tugayı, Rus subaylar ile Esed rejim subaylarının toplantı yaptığı bir esnada TOW tanksavar füzesiyle saldırı düzenlediğini ve birçok subayı öldürdüğünü açıkladı. Muhalif grup söz konusu saldırıya ilişkin görüntüleri sosyal medya üzerinden yayınladı.

Suriye'de sivil katliamlara imza atan Rus ve Suriye ordusu komutanlarının vurulma anı ise muhalifler tarafından anbean kayıt altına alındı.
 


Kaynak : ISLAH HABER

HABERE YORUM KAT

4 Yorum