1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Suriye’de Kardeşlerimize Ekmek Üreten Fırınlardaki Un Stokları Tükenme Aşamasında
Suriye’de Kardeşlerimize Ekmek Üreten Fırınlardaki Un Stokları Tükenme Aşamasında

Suriye’de Kardeşlerimize Ekmek Üreten Fırınlardaki Un Stokları Tükenme Aşamasında

Savaşın uzamasıyla birlikte Suriyeli kardeşlerimizin dramı giderek ilgi kaybına uğruyor. Maalesef insani yardım alanına da yansıyan bu durum yaklaşan çetin kış şartları da eklendiğinde Suriyeli kardeşlerimiz için hayatı daha bir zorlaştırıyor.

03 Kasım 2018 Cumartesi 12:25A+A-

Yaklaşan çetin kış şartları da eklendiğinde gündelik hayatın kendileri için daha bir zorlaştığı Suriyeli kardeşlerimiz yardımlarımızı bekliyor. Acil ihtiyaçlar listesinin başını ise ekmek üretimi için un ihtiyacı çekiyor.

Fetih-Der ve Özgür-Der’in katkılarıyla inşa edilen ve günlük 4400 aileye ekmek çıkarabilecek kapasitede bulunan Abdulhamid Han Yaşam ve Destek Merkezi’nde un stokları tükenme aşamasında. Konuyla ilgili Haksöz-Haber’e bilgi veren sahadaki kardeşlerimiz, günlük 4400 aileye ekmek üretimi yapma kapasitesi olduğu halde şuan sadece 2700 adet ekmek üretebildiklerini, un stoklarının tükenme aşamasına geldiğini ve böyle devam etmesi durumunda kısa süre sonra ekmek üretemez noktaya geleceklerini belirterek acil un yardımı çağrısında bulundular.

Acil yardım talebini karşılanmasına destek olmak üzere bir un kampanyası başlatan Özgür-Der, vicdan sahibi tüm insanları duyarlı olmaya çağırdı. Özgür-Der’in “Bir Çuval Un da Sen Al!” spotuyla başlattığı yardım kampanyasında bir çuval unun fiyatı 75 TL olarak hesaplandı.

un-kampanyasi.jpeg

1680.jpeg

1682.jpeg

1687.jpeg

HABERE YORUM KAT