1. HABERLER

  2. HABER

  3. Sol’un İmam-Hatip’e Karşı Büyük Mücadelesi Sürüyor!
Sol’un İmam-Hatip’e Karşı Büyük Mücadelesi Sürüyor!

Sol’un İmam-Hatip’e Karşı Büyük Mücadelesi Sürüyor!

Saçma-sapan ve çocuksu eylemlerini büyük devrimci mücadelenin gereği zannedenlerin İmam-Hatip okullarına karşı mücadelesi vermesi çok da yadırganmamalıdır.

29 Ocak 2015 Perşembe 17:23A+A-

HAKSÖZ HABER

Dünyanın en gerici, bağnaz, Stalinist-faşist solu hangi memlekette diye sorulsa, iftiharla Türkiye cevabı verilebilir. Türkiye’de solun tarihi farklı kimlik ve düşünceleri imha, inkar, ezme politikalarıyla doludur. Özellikle İslam ve Müslümanlar açısından durum daha da vahim. Müslümanlara ait bu coğrafyada her fırsatta onların değerlerine, yaşam tarzına, inancına saldırı içerisinde bulunma küstahlığında bulundular. Bugün de aynı durum şiddeti düşük de olsa devam ediyor.

Türkiye Solu’nun zihniyeti değiştiği için değil, Kemalist güçlerinin zayıflamasından dolayı kadim partneri Sol güçler de eski günlerini mumla arıyorlar. Yine de fırsat ellerine geçtiğinde düşmanlığımız belli olsun kabilinden şirretliklerini sergiliyorlar. DHKP-C’nin Halkın Sesi sitesinde yer alan bir haber bunun somut bir örneği. “Gazi’de İmam Hatibe Karşı Mücadelemiz Sürüyor!” başlığıyla verilen haberde İmam hatip okulunun kapatılması için verdikleri mücadeleden bahsediyorlar.

Saçma-sapan ve çocuksu eylemlerini büyük devrimci mücadelenin gereği zannedenlerin İmam-Hatip okullarına karşı mücadelesi vermesi çok da yadırganmamalıdır. Neresi düzgün ki İmam-Hatip okulları konusunda düzgün olsunlar. Yalnız DHKP-C’liler somut koşulların somut tahlilini yaparak şu devrimci(!) sonuca ulaşabilirler: Okulları sadece tatil günlerinde kapatabilirler.

Halkın Sesi sitesinde yayınlanan haber:

halkisesi-20150129.jpg

HABERE YORUM KAT

5 Yorum