1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Sol Faşistler İş Başında: ‘Karma Eğitime Son’ Kampanyası Hedef Alındı!
Sol Faşistler İş Başında: ‘Karma Eğitime Son’ Kampanyası Hedef Alındı!

Sol Faşistler İş Başında: ‘Karma Eğitime Son’ Kampanyası Hedef Alındı!

İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde gündeme gelen karma eğitim aleyhindeki tartışmalar soL Haber ve Cumhuriyet’i rahatsız etti!

18 Ekim 2016 Salı 20:12A+A-

Erkam Kuşçu / Haksöz Haber

Son dönemlerde ilahiyat fakültelerinde tartışılan ve birçok üniversitenin ilahiyat fakültesinde son bulan karma eğitim dayatması son olarak İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde de tartışmaya açıldı. (Tıklayın: İÜ İlahiyat’ta “Karma Eğitime Son” Kampanyası)

Öğrenciler tarafından bu dayatmanın son bulması ve İslami olana, yani fıtri olana dönülmesi gerektiği yönündeki çağrı çarpıtılarak soL Haber ve Cumhuriyet’in internet sitelerinde “Gericiler İş Başında: İstanbul Üniversitesi’nde ‘Karma Eğitime Son’ Kampanyası” ve “Gericilerden ‘Karma Eğitime Son’ Kampanyası” başlıkları ile yer aldı!

Söz konusu haberlerde öğrencilerin haklı talebi sol-faşist zihniyete sahip bu haber siteleri tarafından tahkir edilmeye çalışıldı.

Bu memleketteki insanların hangi tercihleri yapacağını çok iyi bilen sol-faşistlerin, kirli fikirleri ve berbat üslupları ile zaten halkımızın gözündeki yeri bellidir. Kendilerini yapayalnız mahallerinde köhnemiş zihniyetleri ile baş başa bırakıyoruz.

HABERE YORUM KAT

1 Yorum