1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. "Sokağa Çıkma Yasağı" Nedeniyle Uzatılan YGS Başvurularında Son Gün
"Sokağa Çıkma Yasağı" Nedeniyle Uzatılan YGS Başvurularında Son Gün

"Sokağa Çıkma Yasağı" Nedeniyle Uzatılan YGS Başvurularında Son Gün

“Sokağa çıkma yasağı” nedeniyle başvuru yapamayan adaylar için verilen başvuru süresi bugün, ödeme işlemleri ise yarın sona erecek.

10 Şubat 2016 Çarşamba 12:35A+A-

PKK’ya yönelik operasyonlarda uygulanan “sokağa çıkma yasağı” nedeniyle Diyarbakır’ın Sur, Mardin’in Dargeçit ve Nusaybin, Şırnak’ın Cizre, İdil ve Silopi ilçelerinde görevli kamu görevlileri ile buralardaki adaylar için uzatılan Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) başvuru süresi bugün sona erecek.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi’ne (ÖSYS) başvuru işlemleri, 6-21 Ocak'ta yapılmıştı. Bu kapsamda, ÖSYM Yönetim Kurulu, “sokağa çıkma yasağı” uygulanan Diyarbakır’ın Sur, Mardin’in Dargeçit ve Nusaybin, Şırnak’ın Cizre, İdil ve Silopi ilçelerinde görevli olan kamu görevlileri ve adaylar için başvuru süresi bugün mesai bitimine kadar uzatılmıştı.

Ödeme işlemleri bankadan ödeme yapacak adaylar için yarın mesai saati bitiminde, ÖSYM'nin internet sayfasında yer alan “ödemeler” alanından kredi kartı veya banka kartıyla ödeme yapacak adaylar için de yarın saat 23.59'da sonlanacak.

AA

HABERE YORUM KAT