1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Siyonistlerin Araçla Ezdiği Filistinli Çocuk Öldü
Siyonistlerin Araçla Ezdiği Filistinli Çocuk Öldü

Siyonistlerin Araçla Ezdiği Filistinli Çocuk Öldü

Filistinlilere yönelik ırkçı ve faşist eylemleriyle sık sık gündeme gelen Yahudi yerleşimcilere, Batı Şeria'da iki Filistinli çocuğa kasten çarptı.

19 Ekim 2014 Pazar 18:05A+A-

Filistin gazetesinin internet sitesinde yer alan habere göre, Batı Şeria'da Filistinlilere yönelik yaptıkları ırkçı eylemlerle gündeme gelen Yahudi yerleşimciler bir skandala daha imza attı. Batı Şeria'nın Sincil beldesinde kullandığı aracın çarptığı 5 yaşındaki kız çocuğunun hayatını kaybettiği belirtildi.

Ramallah Devlet Hastanesi Acil Servis Müdürü Semir Saliba, Sincil beldesinde bir Yahudi yerleşimcinin ezdiği 2 kişiden 5 yaşındaki İnas Dar Halil'in kurtarılamadığını, yaralı diğer çocuğun ise tedavisinin devam ettiğini söyledi.

Ramallah'ın kuzeyindeki Sincil beldesinde bir Yahudi yerleşimcinin kullandığı araç, yoldan geçen 5 ve 8 yaşlarındaki Filistinli çocuklara çarpmış, sürücü, olayın ardından aracıyla kaçmıştı. Yahudi yerleşimciler, buldukları her fırsatta, Filistinlilere karşı takındıkları çirkin tutumu sergilemeye devam ediyorlar. Gazze Katliamının başlamasından bir süre önce de 17 yaşındaki Filistinli Muhammed Ebu Hudayr'ı benzinle yakarak öldürmüşlerdi.

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT