1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Siyonistler Gazze’yi Bombaladı: 1 Şehit
Siyonistler Gazze’yi Bombaladı: 1 Şehit

Siyonistler Gazze’yi Bombaladı: 1 Şehit

İşgal güçleri sabahki hava ve deniz saldırısından sonra Gazze'nin kuzeyini top ateşine tuttu.

10 Ekim 2011 Pazartesi 19:05A+A-

Siyonist işgal güçlerinin bugün öğleden sonra Gazze’nin kuzey kesimine düşen Beythanun sınır geçişine yakın bölgeyi bombalaması sonucu bir Filistinlinin şehit olduğu bildirildi.

Filistin Enformasyon Merkezi’ne bilgi veren güvenilir kaynaklar, Gazze sınırında mevzilenmiş olan işgal tanklarının Beythanun sınır kapısı yakınlarındaki bölgeyi bombalaması sonucu El-Azayise ailesinden bir kişinin şehit olduğunu belirttiler.

Bugün sabah saatlerinde de işgal güçleri havadan ve denizden Gazze'ye saldırı düzenlemiş, bu saldırıda can kaybı olmamıştı.

İşgal güçlerinin öğleden sonraki saldırıları üzerine bir açıklama yapan Filistin'in Kurtuluşu İçin Demokratik Cephe’nin askeri kanadı Ulusal Direniş Tugayları saldırıda şehid olan kişinin kendilerine mensup direniş mücahidi olduğunu belirtti.

Direniş Tugayları, açıklamasında işgalciyi Filistin topraklarında tamamen çıkarıncaya kadar direnişe devam edeceklerini ifade etti.

Siyonist işgal ordusu her fırsatta Gazze’ye saldırıp tansiyonu yükseltiyor. Devam eden ateşkes

durumuna Filistin direnişi bağlı kalırken, işgal güçleri her zamanki gibi tansiyonu yükseltmek için elinden geleni yapıyor. (FEM)

HABERE YORUM KAT