1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Siyonist İsrail Yine Bebekleri Katletti
Siyonist İsrail Yine Bebekleri Katletti

Siyonist İsrail Yine Bebekleri Katletti

İsrail'in Gazze şeridine düzenlediği hava saldırılarında 4 çocuk öldü.

21 Haziran 2012 Perşembe 17:22A+A-

İsrail'in Gazze şeridine 3 gündür düzenlediği hava saldırılarında 4'ü çocuk 9 Filistinli hayatını kaybetti, 31 kişi de yaralandı.

İsrail bombalarının son kurbanlarından biri de 2 yaşındaki Hadeel al-Hadad oldu. Hadeel'i yakınları, Kuran-ı Kerim okuyarak son yolculuğuna uğurlandı.

Kassam Tugayları Son İki Günde Düşman Hedeflerine 120 Füze Attı

Filistin Enformasyon Merkezi’nin verdiği habere göre; İslamî Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, Siyonist işgal ordusunun iki gündür Gazze şeridine karşı sürdürdüğü cinayetlere misilleme olarak düşman hedeflerini vurmaya devam ediyor.

Kassam Tugayları iki günlük bilançoyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Filistin Enformasyon merkezine de ulaşan açıklamada Kassam Tugayları, Allah’ın yardımıyla şimdiye kadar düşman hedeflerine 120’den fazla füze atmayı başardıklarını kaydetti.

Siyonist işgal ordusu da füze saldırıları kabul ederek, 11’i asker 20 kişinin yaralandığını ifade etti.

Siyonist işgal rejiminde yayınlanan Yediot Aharanoot gazetesi internet sitesinde verdiği haberde, füzelerin maddi hasara yol açtığı gibi, Siyonist toplumun da korku ve dehşete kapılmasına neden olduğunu yazdı.

Siyonist işgal ordusunu daha önce uyaran Kassam Tugayları, Gazze’ye karşı yapılacak bir saldırıya karşı sessiz kalmayacağını ve işgal rejiminin yapacağı bir aptallığın pahalıya mal olacağını belirtmişti.

Siyonist işgal radyosunun askeri muhabiri Tall Ephraim de, Kassam Tugayları’nın son saldırılara yaptığı misillemenin kendileri için sürpriz olduğunu ve İsrail’i tuzağa düşürdüğünü belirtti.

Hamas’ın duruma hâkimiyetine ve operasyonları sevk ve idare etmesine de değinen Ephraim şunları söyledi: “Hamas’ı diğer Filistinli gruplarla kıyasladığımızda askeri operasyonları ve aralarındaki koordinasyonu çok iyi sevk ve idare ettiğini söyleyebiliriz. Hamas’ın askeri birimlerinin bu sayıdaki füzeyi kayıp vermeden atabilmesi büyük bir başarıdır.”

Ateşkes Çağrısı

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail'in Gazze Şeridi'nde yaşayan Filistinlilere yönelik tutumundan vazgeçmesi halinde, diğer direniş güçleriyle birlikte çatışmaları durduracaklarını bildirdi.

İzzeddin el-Kassam Tugayları'ndan yapılan açıklamada, ''İsrail işgal güçlerinin Gazze Şeridi'nde yaşayan halkımıza yönelik düşmanca tutumundan vazgeçmesi halinde, diğer direniş örgütleriyle birlikte çatışmaları durduracağımızı bildiriyoruz'' ifadesi yer aldı. 

HABERE YORUM KAT