1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Siyonist İsrail Önce 'Ateşkes' Dedi Sonra Saldırdı
Siyonist İsrail Önce 'Ateşkes' Dedi Sonra Saldırdı

Siyonist İsrail Önce 'Ateşkes' Dedi Sonra Saldırdı

Bugün sabah saatlerinde 12 saatlik ateşkesin bitmesinden sonra 24 saatlik ateşkes ilan ettiğini duyuran Siyonist İsrail, ateşkesi ihlal ederek Şucaiye bölgesine hava saldırısı düzenledi.

27 Temmuz 2014 Pazar 10:44A+A-

Siyonist İsrail, önce tek taraflı ateşkes ilan etti, sonra Gazze'ye yeniden saldırdı. Siyonist İsrail'in bu tutumu 'dünya kamuoyunda barışı isteyen tarafın İsrail olduğu' algısını oluşturmaya yönelik.

Siyonist İsrail, dün karşılıklı kabul edilen 12 saatlik geçici ateşkesin ardından bu sabah 24 saatlik ateşkes ilan ettiğini açıkladı. Siyonist İsrail'in tek taraflı ateşkes ilan etmesinin ardından, Filistinli direniş grupları, 'İsrail askerlerinin hala Gazze'de olması ateşkese engeldir' açıklamasını yaptı.

Siyonist İsrail'in ateşkes açıklamasından sadece birkaç saat sonra yoğun saldırılar yeniden başladı. Gazze'nin Şucaiyye, Tuffah ve Zeytun bölgelerine düzenlenen hava saldırılarında şehit ve yaralılar olduğu belirtilirken, Siyonist İsrail askerleri ambulans ve sağlık ekiplerini de hedef aldığı ifade ediliyor.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT