1. HABERLER

  2. HABER

  3. Siyonist Devlette İzlenme Korkusu!
Siyonist Devlette İzlenme Korkusu!

Siyonist Devlette İzlenme Korkusu!

Nükleer teknolojiyi kullandığından dolayı İran'a savaş açılması çağrıları yapan İşgal devleti İsrail, Mısır'ı Dimona Nükleer Reaktörünü İzlemekle suçluyor.

09 Kasım 2011 Çarşamba 01:23A+A-

Nükleer teknolojiyi kullandığı gerekçesiyle İran'a savaş açılması çağrıları yapan, bu ülkeye yönelik diplomatik girişimlerin sonuç vermeyeceği, mutlaka nükleer santrallerin vurulması gerektiği iddialarında bulunarak tehditler savuran siyonist işgalciler kendilerinin nükleer reaktörlerinin havadan izlenmesine bile tahammül edemiyor, böyle bir izleme işleminin suç sayılmasını istiyorlar.

Siyonist işgalcilere ait medya organları son günlerde Mısır helikopterlerinin muhtelif zamanlarda Dimona nükleer reaktörü üzerinde uçtuğu ve izleme yaptığı iddiasında bulunarak Mısır yönetimini bu uçuş ve izleme işleminden dolayı suçladı. Siyonist medya organlarında yayınlanan haberlerde Mısır'a ait Apaçi helikopterlerin "İsrail" hava sahasına girerek izleme yapmaya giriştikleri, bunun üzerine İsrail'in savaş uçaklarının bu helikopterlerin üzerine doğru uçmasıyla uzaklaştırıldıkları ileri sürüldü. Siyonistlerin medya organlarında, yaşanan bu gelişmeden dolayı Mısır Arap Cumhuriyeti'ne şikâyet iletildiği belirtildi. Yine İsrail kaynaklarına dayanılarak, benzer bir haber de World Tribune gazetesinde yayınlandı ve bu haberde de Mısır'a ait insansız uçakların "İsrail" hava sahasına girerek bilgi toplama amaçlı birkaç uçuş yaptıkları iddia edildi.

Dimona, işgalci siyonistlerin en büyük nükleer reaktörü olarak biliniyor ve tüm bölge için büyük bir tehdit oluşturuyor. Siyonist işgalciler ellerindeki nükleer silah gücünün ve reaktörlerin uluslararası mekanizma tarafından teftiş edilmesine izin vermezken bu konuda siyonist işgal yönetimine herhangi bir baskı dahi yapılmıyor. Siyonistlerin son dönemde İran'a tehditler savururken Mısır helikopterlerinin ve uçaklarının kendi reaktörlerini izlemeye kalkıştıkları suçlamasında bulunmaları da dünyaya kimsenin bu konuda kendilerini izleme hakkının olamayacağı, böyle bir şeye kalkışılmasının suç sayılması gerektiği mesajı olarak yorumlandı. (Yeni Akit) 

HABERE YORUM KAT