1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Siyonist Askerin Bir Günde 13 Çocuk Öldürme Hazzı
Siyonist Askerin Bir Günde 13 Çocuk Öldürme Hazzı

Siyonist Askerin Bir Günde 13 Çocuk Öldürme Hazzı

Instagram hesabından tüfeğiyle çektirdiği fotoğrafını yayınlayan İsrailli keskin nişancı David D. Ovadia, bir günde 13 Filistinli çocuğu öldürdüğünü söyledi.

31 Temmuz 2014 Perşembe 21:51A+A-

HAKSÖZ-HABER

Siyonist İsrail Ordusu'nda kesin nişancı olarak çalışan David D. Ovadia, keskin nişancı tüfeği ile çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.

Fotoğrafına tepki gösteren Filistinli Şeri El Kaderi'ye cevap veren Ovadia, "Bugün 13 çocuk öldürdüm sıra sende" diyerek küfürler yağdırdı.

Çocuk katili Siyonist askerlerin ruh halini de yansıtan iletide Ovadia şöyle diyor: "Bugün 13 çocuk öldürdüm. Sıradaki Müslümanlar cehenneme gidin kalt..lar!"

Gazze'de 2004'te 13 yaşındaki kız çocuğu Iman al-Hams'a 10 kurşun yağdıran Siyonist asker de "3 yaşında olsa yine öldürürdüm!" demişti.

Anonymous Mossad'ı Hackledi

Solhaber, Ovadia'nın hesabının Anonymous tarafından hacklendiğini aktardı. Hacker grubu Anonymous, ardından da Mossad'ın sitelerine saldırı düzenledi. İsrail Savunma Bakanlığı'nın da hesabını hackleyen Anonymous, gerekçe olarak Ovadia'nın yaptığı yorumları gösterdi.

israil-askeri-13-cocuk-david-dovadia.jpg

HABERE YORUM KAT

2 Yorum