1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Sakarya'da Temmuz Ruhu Konuşuldu
Sakarya'da Temmuz Ruhu Konuşuldu

Sakarya'da Temmuz Ruhu Konuşuldu

Temmuz Dergisi ile Sakarya Belediyesi'nin ortak düzenlediği programla "Temmuz Ruhu" konuşuldu.

18 Ekim 2016 Salı 13:06A+A-

HAKSÖZ-HABER

Sakarya'da düzenlenen ve moderatörlüğü Temmuz Dergisi Yazı İşleri Müdürü Murat Ayar tarafından üstlenilen programda Temmuz Dergisi Editörü Mustafa Yılmaz, Temmuz Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ali Emre ve Grup Yürüyüş Üyesi Mehmet Ali Aslan konuşmacılar arasında yer aldı.

Mustafa Yılmaz yaptığı konuşma ile Türkiye darbeler tarihi ile Türkiye'deki direniş kültürünün tarihi üzerine değerlendirmelerde bulunarak özet bir arkaplan çizdi. Arkasından sözü günümüze getiren Yılmaz darbe gecesine dair bir takım değerlendirmelerde bulundu.

Ali Emre 15 Temmuz'un sonrasına ilişkin analizler yaptığıkonuşmasında sürecin potansiyel geleceğini ele aldı. Emre'nin ardından söz alan Mehmet Ali Aslan ise 15 Temmuz ile sanat arasında ünsiyet kuran bir konuşma yaptı. Konuşmasında 15 Temmuz'un görkemine dair değinilerde bulunan Aslan bu görkemin sanata olan zayıf yansımasını ortaya koydu.

Program konuşmacılara gelen soru cevaplarla sürerken arkasından katılımcılara ufak bir sürpriz olarak Grup Yürüyüş üyeleri tarafından kısa bir dinleti yapıldı. Grup Yürüyüş sahnede Temmuz Türküsü ve Haydi Gençler Ya Allah parçalarını seslendirdi.

temmuzruhusakarya-(1).jpg

temmuzruhusakarya-(2).jpg

temmuzruhusakarya-(3).jpg

temmuzruhusakarya-(4).jpg

temmuzruhusakarya-(5).jpg

temmuzruhusakarya-(6).jpg

temmuzruhusakarya-(7).jpg

temmuzruhusakarya-(8).jpg

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum