1. HABERLER

  2. HABER

  3. Şahımerdan Sarı A Haber’de Kendisine Yönelik Zulmü Anlattı
Şahımerdan Sarı A Haber’de Kendisine Yönelik Zulmü Anlattı

Şahımerdan Sarı A Haber’de Kendisine Yönelik Zulmü Anlattı

Gülen örgütü tarafından kıskaca alınan işadamı Mahmut Arslan, gazeteci Yılmaz Bilgen, Şah-ı Merdan Sarı ve avukatı Hüseyin Kurşun’un konuk olduğu programda örgütle ilgili birbirinden ilginç açıklamalar yapıldı.

21 Eylül 2014 Pazar 16:06A+A-

İşte o açıklamalardan satır başları;

ŞAH-I MERDAN SARI: DİNLER ARASI DİYALOG VATİKAN’IN BİR OYUNU

Dinler arası diyalog İslam’a uymuyordu. Batıl dinlerin hak din gibi gösterilmesi ve bu dinlere tabi olanların cennete dahi girebileceği iddaa ediliyordu. Kuran-ı Kerim de böyle bir şey geçmiyor. Ben dinler arası diyaloğun Vatikan’ın bir oyunu olduğunu biliyordum. Her bir asırda farklı bir bölgeyi Hristiyanlaştırma oyunu olduğunu tüm dünya biliyor.

DİYALOG BİR SAÇMALIKTIR

İbrahim ne Hristiyan ne Musevi’dir o bir Müslüman’dır ayeti vardır. Allahu Teala buyuruyor ki Allah katında hak din İslam’dır. Diyalog bir saçmalıktır. Ayeti kelimeler vardır Hz. Muhammed SAV son peygamberdir ve herkes ona itaat etmek zorundadır. Tüm peygamberlerin biat ettiği son peygamber Hz. Muhammed SAV’dir.

FETHULLAH GÜLEN’E MÜSLÜMAN DİYENİN İTİKATI BOZULUR

Fethullah Gülen’e Müslüman diyenin itikatı bozulur. Bunlar her zaman devreye girdiler. Ben Fetullah Gülen hakkında daha çok bilgi sahibi olduğum zamanlar vaazlarımda onun hakkında yorumlar yapıyordum. Gözaltına alındım bana polisler, Fettullah hoca ile neden birlikte olmuyorsun bu safa neden geçmiyorsun diye sordular.

BANA BASKI YAPTILAR

Dinler arası diyalog hakkında yaptıgım makaleler yayıldıktan sonra bana baskılar yaptılar yıldırmaya çalıştılar hatta adam gönderip kendi kanallarına çıkmamı teklif ettiler. Oğlum telefonda baba bir emrin var mı diye sordu. Bunlarda emir komuta sistemi var terör örgütü mensubu diye iki oğlumu da cezaevine attılar hala cezaevindeler. Ben onlara tabi olmadığım sürekli eleştirdiğim için beni direkt olarak hedefe aldılar.

ŞAH-I MERDAN SARI’NIN AVUKATI HÜSEYİN KURŞUN: TERÖR ÖRGÜTÜ KURMAKTAN DAVA AÇTILAR

Silahlı terör örgütü kurmak yönetmek, yönlendirmek hakkında davalar açıldı şah-ı Merdan Sarı Hoca’ya. Savcı ceza verilen hocaya temyize gitme kararı verdi ancak yerel mahkeme kabul etmedi ve 9 yıl ceza verildi, yakalanma kararı çıkarıldı. Paralel örgüt tarafından dinler arası diyalog hakkında kitap yazdığı için teknik ve fiziki takibe alındı.

Kaynak: Ümmeti İslam

HABERE YORUM KAT