1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Sadece Maskeleriniz Düşmedi, Çırılçıplak Kaldınız!
Sadece Maskeleriniz Düşmedi, Çırılçıplak Kaldınız!

Sadece Maskeleriniz Düşmedi, Çırılçıplak Kaldınız!

ABD’nin Suriye saldırısı süslü sloganlarla kirli yüzlerini gizlemeye kalkanları bir kere daha deşifre etti!

23 Eylül 2014 Salı 18:37A+A-

HAKSÖZ-HABER

Ey direniş cephesi afyonuyla uyuşmuş muhibban-ı İran,

ey anti-emperyalizm maskesi takmış İslam düşmanı sol

ve ey samimiyet ve vicdan yoksunu sözde İslamcı aydın taifesi,

işte dediğiniz çıktı, ABD Suriye’yi vurdu!

Tam 43 aydır Suriye’de mazlum ve müstezaf halkın kölelik ve esarete başkaldırısını türlü yalanlarla karalayıp durdunuz. Kiminiz Allah’a teslimiyet yerine İran’a bağlılığı din edindiğinizden; kiminiz şaşmaz bir ölçüyle İslami kimliğe düşmanlığınızdan, kiminizse düpedüz züppeliği, goygoyculuğu meslek edinmişliğinizden ötürü Suriye direnişine her türlü iftirayı mübah gördünüz.

Sistematik bir tarzda halkı katleden, ülkeyi yıkan aşağılık bir rejimi türlü payelerle sevimli gösterme çabanız hiç eksik olmadı. Propaganda savaşının en çirkin örneklerini sergilediniz. Bulabildiğiniz her türlü malzemeyi mücahitler aleyhine bir silaha dönüştürürken, katil bir dikta rejimine adeta toz kondurmadınız!

Tüm bu aşağılık kampanyada temel argümanınız emperyalizm karşıtlığıydı. Esed rejiminin emperyalistlerce tehdit olarak görüldüğü ve tasfiye edilmeye çalışıldığı yalanına başta kendiniz olmak üzere herkesi inandırmak için uğraştınız.

Mücahitlere ve onlara destek verenlere bir çırpıda Amerikancı, NATO’cu, Batı uşağı yaftalarını yapıştırmaya utanmadınız. Direnişçileri Suriye’yi işgale hazırlanan emperyalistlerin keşif kolu olarak tavsif edip, mahkum ettiniz. ABD geldi geliyor diye tam üç buçuk yıldır kampanya yürüttünüz.

Ve sonunda geldi!

ABD’siyle, Fransa’sıyla emperyalistler işbirlikçilerinin de desteğiyle hem Irak’a, hem de Suriye’ye geldiler. Bir anlamda haklı çıktınız yani, kehanetiniz gerçekleşti! Ne kadar basiret sahibiymişsiniz! Ne derin bir öngörü yeteneğiniz varmış öyle!

Ama ne ilginç! İddia ettiğiniz gibi meftun olduğunuz Beşşar rejimini yıkmak için değil, bilakis ona destek olmaya geldiler. Ona karşı savaşanları vurdular.

İşte Rakka, İdlib, Halep ateş altında! Sadece IŞİD mevzileri değil, Nusra’dan Ahrar’a tüm direnişçiler ağır saldırılarla karşı karşıyalar. Ve sizler bu zalimce saldırıların suç ortağısınız! Amerikalı katillerin füzeleri, bombaları dün Afganistan’da, Irak’ta olduğu gibi şimdi de Suriye’de direnişçileri vururken, bir anlamda sahte tezlerinizi, iddialarınızı da yerin dibine gömüyor aslında!

Nifaktan, yalandan kararmış yüzlerinizdeki maskeleri düşürmüyor sadece; biricik libasınız olan takiyyeniz düşünce, olanca çirkinliğiniz ve ahlaksızlığınızla çırılçıplak kalıyorsunuz orta yerde. Bu zilleti fazlasıyla hak ettiniz siz!

Ve hiç kuşkunuz olmasın, ahirette çok daha zelil haller bekliyor hepinizi!  

HABERE YORUM KAT

14 Yorum