1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Sadece Bir Fotoğraf Değil, Ahlak Yoksunluğunun Belgesi!
Sadece Bir Fotoğraf Değil, Ahlak Yoksunluğunun Belgesi!

Sadece Bir Fotoğraf Değil, Ahlak Yoksunluğunun Belgesi!

“Evet, çocuklarımızı bu hale getirenler insanlık suçlusu, onlarla ittifak eden sizler de suç ortaklarısınız! Bu yüzden başkalarına hesap sormadan önce kendi hesabınızı vermelisiniz!”

22 Ocak 2018 Pazartesi 14:58A+A-

Rıdvan Kaya’nın yorumu:

Bütün milliyetçiliklerde görüldüğü üzere Kürt milliyetçiliğinin de neredeyse hiçbir ilkesi, adalet kaygısı bulunmuyor. Çıkarına uygun bulduğunda şeytanla bile ittifaka can atıyor, her şeye evet diyebiliyor. Kullanışlı bir malzeme olarak gördüğünde her şeyi sonuna kadar istismara yeltenebiliyor. Afrin olayı üzerine dolaşıma sokulan şu yaralı çocuk resmi, aslında hiç de yeni olmayan bu halin taze bir göstergesi oldu.

PKK yayın organları, sempatizanları, hatta onu da aşan bir şekilde dindar geçinenler de dahil olmak üzere Kürt milliyetçiliğine düçar olmuş çevreler Türkiye ordusunun başlattığı askeri harekatı protesto etme, lanetleme sadedinde bu resmi, barbarlığın delili olarak sosyal medya üzerinden dünyaya sundular. Yüzü gözü kanlar içinde bir çocuk fotoğrafıyla Afrin’deki Kürt halkının uğradığı zulme herkesin dikkatini çekmeye çalıştılar. (…)

Yazının Devamı >>>