1. HABERLER

  2. HABER

  3. Sadakataşı'ndan Kurban Seferberliği
Sadakataşından Kurban Seferberliği

Sadakataşı'ndan Kurban Seferberliği

Sadakataşı Derneği bu yıl da kurban organizasyonu için kolları sıvadı.

10 Ekim 2012 Çarşamba 15:04A+A-

Paylaştıkça Çoğalan İyiliğin Adı Kurban sloganıyla kampanyasının duyurusunu yapan Sadakataşı Derneği, kurban bedelini çoğu ülke için 220 TL. olarak açıkladı.

Bu yıl, Afganistan, Arakan, Bosna, Bulgaristan, Cezair, Çad, Filistin ve Gazze, Irak, Lübnan, Somali, Sri Lanka, Yemen  ve Türkiye'de kurban faaliyeti gerçekleştirecek olan dernek, Filistin, Bosna ve Türkiye gibi bölgelerde kurban bedelini 350 TL. olarak belirledi.

Sadakataşı Derneği, Haziran ayının başlarında patlak veren Arakan olaylarının, Türkiye kamuoyunda geniş yer bulmasında büyük rol oynamıştı. Bölgede açtığı su kuyuları ve insani yardım faaliyetleriyle Arakan Müslümanlarına büyük yardımlarda bulunan dernek bu yıl da Arakan ve Bangladeş'te de kurban dağıtımı gerçekleştirecek.

Sadakataşı Derneği geçtiğimiz aylarda bizzat Arakan'da ve Bangladeş sınırında yoğun çalışmalarda bulunmuş, yaşanan insanlık trajedisinin ve zulmün gerek Türkiye, gerek dünya kamuoyuna duyurulmasında diğer uluslararası kurumlar ile birlikte büyük emek sarf etmişti.

sadakatasi-kurban-ilani.jpg

SURİYELİ ÇOCUKLARA YARDIM

Dernek adını aynı zamanda Suriye ile ilgili gerçekleştirdiği yardımlarla da sıkça duyurmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Suriye'deki savaş mağduru çocuklar için dağıttığı bisküvi ve sütten oluşan yardımları başarılı bir şekilde sahiplerine ulaştırmayı başarmıştı.

Derneğe kurban ve diğer bağışlar için 0216.614 04 61 numaralı çağrı merkezinden ve www.sadakatasi.org.tr adresinden ulaşılabilir.

sadakatasi-banglades-kurban.jpg

sadakatasi-suriye-yardim.jpg

HABERE YORUM KAT