1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Şabak: “Hamas’ın Çok İyi Eğitim Görmüş Birlikleri Var”
Şabak: “Hamas’ın Çok İyi Eğitim Görmüş Birlikleri Var”

Şabak: “Hamas’ın Çok İyi Eğitim Görmüş Birlikleri Var”

Siyonist işgal rejiminin iç istihbarat teşkilatı Şabak, İslamî Direniş Hareketi (Hamas)’ın dışarıda eğitim görmüş nitelikli birimler kurduğunu söyledi.

01 Ağustos 2014 Cuma 00:14A+A-

İşgal rejimindeki gazetelerden Yediot Ahronot ise bugün yayınladığı haberde, işgal rejimindeki güvenlik birimlerinin Hamas’ın Filistinli esirleri kurtarmak için işgal askerlerini esir almak veya öldürdüklerinin cesetlerini kaçırmak için fırsat kolladığına inandığını yazdı.

Gazete devamla, işgal rejimindeki istihbarat birimi Şabak’ın elindeki rapor ve bilgilere göre Hamas Hareketi'nin savaşa iyice hazırlandığının, Gazze'nin altında şehir inşa ettiğinin ve dışarıda oldukça üst düzeyde eğitim almış özel birlikler yetiştirdiğinin tahmin edildiğini belirtti.

Üç haftayı geride bırakan savaşta El-Kassam Tugayları işgal rejimine ait en uzak mesafedeki hedefleri vurarak, tünelleri kullanarak, düşmanı pusuya düşürerek, düşmanın en seçkin birliklerinden subay ve askerleri vurarak ve yine işgal askerlerine ait tank ve zırhlı araçları tahrip ederek işgal askerlerine ciddi darbeler indirdi.

FİEM

HABERE YORUM KAT