1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Rusya Suriye’de “Terörist” Avında!
Rusya Suriye’de “Terörist” Avında!

Rusya Suriye’de “Terörist” Avında!

Rağad 5 yaşında bir kız çocuğuydu. 1 Ekim akşamı Suriye'nin İdlib şehrine bağlı Habit köyünde "Teröristleri vuruyorum!" diyen Rusya'nın hava bombardımanında can verdi!

02 Ekim 2015 Cuma 10:35A+A-

Haksöz Haber

Direniş karşısında son zamanlarda ciddi kayıplar yaşayan Esed’in imdadına koşan Rusya, Suriye’de birçok bölgeye bomba yağdırdı. IŞİD’in yanı sıra Esed’e karşı savaşan tüm direnişçi grupları hedef alan Rusya uçakları sivillerin yaşadığı yerleşim yerlerini de vurdular.

Suriyeli aktivistler saldırılarda ölen kadın ve çocukların görüntülerini paylaştı. Onlardan biri de 5 yaşındaki kız çocuğu Rağad. Tam da Rusya’nın iddia ettiği gibi bir “terörist”! Rağad, direnişçilerin kontrolü altındaki İdlib’e bağlı Habit köyüne yapılan bombardımanda can verdi.

ragad2-001.jpg

ragad-001.jpg

Sadece IŞİD’in değil diğer direniş gruplarının da hedef alındığını Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov da teyit etti. Lavrov, sadece ÖSO hedeflerinin vurulmadığını açıkladı.

Suriye halkına 5 yıldır Esed vuruyor. Yanı sıra İran vurdu; Hizbullah, fanatik Şii gruplar, ABD, Koalisyon, PYD-YPG, IŞİD vurdu. Şimdi de Rusya vuruyor. Rabbimiz yine de bitirilemeyen direnişi ve Suriyeli çocukları korusun!

HABERE YORUM KAT